VODITELJKA OTVORILA DUŠU: Lekari su rekli svoje, OVO je RAZLOG zašto je više nema na ”jutarnjem”

Jutarnji prestala da vodi isključivo zbog sopstvenog zdravlja i sna koji je bio narušen

Ivana Milenković prethodnih godina vodila je jutarnji program na RTS-u, a u medijima se pojavila informacija da je dala otkaz.

Ona je sada progovorila o ovim navodima i otkrila da li je zaista prekinula saradnju.

– Najpre moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. Prosto radim na novom projektu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem. Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Reč je o nečemu što sam oduvek htela da radim, što mi je prilično blisko. Jutarnji program je svakako nešto što sam mnogo volela, jedna velika škola, jer pet sati živog programa kada to prođete ništa više ne može da bude izazovno za vas u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema. Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u ovom novom TV formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a samo voditelj emisije što sam radila u jutarnjem programu. Znači vest o mom otkazu je potpuno neistinita – priča voditeljka za “Telegraf”.

Na pitanje šta je dovelo do promene u njenoj karijeri, Ivana je bila krajnje iskrena i otkrila da je jutarnji prestala da vodi isključivo zbog sopstvenog zdravlja i sna koji je bio narušen.

Izvor: alo.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …