URNEBES U CENTRU ČAČKA: Vozači se razleteli na sve trane, ONE su glavni KRIVCI za to

Da mi je neko pričao da ću rukama po centru Čačka hvatati guske, ne bih mu verovao

Nervozni vozači koji sviraju samo ukoliko ste nekoliko sekundi zakasnili da krenete nakon što se upalilo zeleno svetlo na semaforu, ili ste stali da propustite drugog učesnika u saobraćaju. To je, može se reći, mahom saobraćajna kultura u Srbiji. Ipak, prizor u centru Čačka pokazao je da se može i drugačije. Naime, u glavnoj ulici došlo je do neobične situacije kad su prolaz vozila zaustavile, ni manje, ni više već – guske.

“Bilo je to oko osam sati uveče. Uključivala sam se sa parkinga u jednu od glavnih gradskih ulica. Samo sam odjednom videla kako sva vozila staju i “pale sva četiri”. Kad sam izašla imala sam šta i da vidim. Čovek koji je išao malo ispred mene u kavezu je prevozio guske, međutim kavez se otvorio i one su jedna po jedna iskočile iz prikolice i krenule da šetaju po ulici”, rekla je za RINU Jelena Kolarević, očevidac ove neobične situacije.

Kada su ugledali ove pernate životinje nasred puta, vozači koji su se zatekli na licu mesta odmah su pritekli u pomoć i krenuli da “hvataju” guske koliko je ko mogao i da ih vraćaju u kavez. Nije se čulo sviranje, niti negodovanje jer se čeka na prolaz već samo mnogo, mnogo smeha.

“Jedan čovek koji se našao tu rekao je “da mi je neko pričao da ću rukama po centru Čačka hvatati guske, ne bih mu verovao” i svu su prasnuli u smeh. Bilo je to zaista zanimljivih nekoliko minuta koji su pokazali da solidarnost među ljudima i dalje živi. Svi su se potrudili da pomognu vozaču kome se otvrio kavez i da spasu guske. Tako da je svakako poslata lepa poruka, da kada je potrebno tu smo jedni za druge”, dodaje Jelena.

Nakon što su svi svesredno pomogli, sve odbegle guske su vraćene u kavez, a vozač je nastavio svoj put. Ubrzo se raščistila i saobraćajna gužva, nastala zbog nezvanih i neobičnih učesnika.

Izvor: alo.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …