VEROVALI ILI NE OVO JE BIVŠI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ: Sigurno ste ga viđali, takmičio se (FOTO)

Popularna pevačica Marija Šerifović je samo jednom u životu javnosti predstavila muškarca sa kojim je bila u vezi.

Seksualno opredeljenje Marije Šerifović godinama privlači pažnju javnosti, a muzička pop zvezda je u svom autobiografskom dokumentarcu priznala da voli isti pol.

Jedini muškarac kojeg je predstavila javnosti bio je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić.

Vezu su započeli 2007. godine nedugo nakon Marijine pobede na Evroviziji sa pesmom “Molitva”. Zajedno su bili šest meseci, a emocije nisu skrivali od javnosti.

– Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju – rekao je Slavko svojevremeno u emisiji “Amidži šou” kod Ognjena Amidžića.

Marija je za medije govorila o kraju ove ljubavi.

– Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala, govorila je Marija.

Mnogi su pričali da je romansa sa Marijom, proslavila Slavka ili mu bar pomogla da se “progura”.

Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji.

Učestvovao je i u engleskoj emisiji za talente “X faktor” gde nije krio oduševljenje pevačicom Nikol Šercinger.

U pomenutom takmičenju je u toku jednog nastupa doživeo peh kada mu je usred nastupa otpala kika po kojoj je bio prepoznatljiv.

Kada je branio zastave Crne Gore, imali smo prilike da ga vidimo sa čuvenom dugačkom kikom na glavi i kostimu koji se sastojao iz dva dela, suknje i providne majice. Ubrzo nakon toga usledio je totalno drugačiji kostim – Kalezić je bio obučen u providni kombinezon.

Danas Slavko ima 37 godina, aktivan je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima deli momente iz svog života. Primetno je da izgleda dosta drugačije nego u periodu kada je bio u žiži javnosti zbog veze sa Marijom.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …