ONA JE NAJAVILA DEŠAVANJA ZA MAJ: Upozorava na ONO šta nas ČEKA do kraja meseca, biće POTEŠKOĆA

Tamara Globa je iznela detaljnu astrološku prognozu za maj, te je iznela zanimljive detalje posebno za dva znaka!

Astrolog Tamara Globa naglasila je da će tokom leta 2023. godine sreća pratiti Ovnove. Predstavnicima ovog horoskopskog znaka sve će ići od ruke u u bilo kojoj oblasti. Šta god da dotaknu, sve će uspeti.

„Jupiter, zvezda kraljeva, ušao je u znak Ovna. Ova godina će biti period uspeha, uspona u radu, novih mogućnosti i projekata“, rekla je Globa.

A krajem maja, kako je primetila astrološkinja, Ovnovi će poboljšati i svoj lični život. Pronaći će dugoočekivanu ljubav o kojoj su dugo sanjali.


Sa druge strane, Globa je upozorila Device da ne rasipaju novac, posebno pred kraj proleća. Prema rečima stručnjaka, ovih dana bi trebalo ekonomičnije da upravljaju svojim finansijama, a ne da ih bacaju tamo gde ne treba.

„Poteškoće su vezane za troškove, pa šta god zaradite, odmah ćete i potrošiti. Nemojte mnogo tresti novčanik u kasno proleće “, kaže Tamara.

Pored toga, predstavnici ovog horoskopskog znaka treba da naprave pauzu. Astrološkinja preporučuje odlazak na odmor, pre nego što vredne Device počnu da imaju ozbiljnih zdravstvenih problema.

Izvor: stil.kurir.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …