SVI ZNATE NATAŠU MILJKOVIĆ A DA LI STE ZNALI NJENU TRAGIČNU SUDBINU? Rasplakaće vas ova BOLNA ISPOVEST

To su bile devedesete. Bila sam drugi razred gimnazije, i rešim ja da krenem sa drugaricom u Tačku, Dom omladine

Prva asocijacija na novinarku i voditeljku Natašu Miljković je njen širok osmeh, međutim, kako je sama ispričala svojevremeno u emisiji kod Vesne Dedić, ona je imala znatno teže detinjstvo nego, što bi neki pomislili.

Naime, Nataša se u pomenutoj emisiji prisetila odrastanja uz majku i oca pa je podelila s javnošću da joj je majka nekada radila u zatvoru. Majka Nataše Miljković imala je taj zadatak tokom devedesetih godina, a očeva prezauzetost poslom uticala je dodatno na Natašino odrastanje.

– Mama mi je radila u zatvoru. Bila je socijalni radnik u bolnici, i onda je donosila užasno teške priče sa posla, a tata je radio u ‘Večernjim novostima’. Novinar je bio, i nije ga ni bilo kod kuće. On kad i dođe kući, ode i zatvori se u svoju sobu i čita novine. Ja sam jedinica, nemam ni brata ni sestru i moje odrastanje je bilo – živim sama sa sobom – ispričala je voditeljka i dodala kako je majka Nataše Miljković činila sve za porodicu.

– To su bile devedesete. Bila sam drugi razred gimnazije, i rešim ja da krenem sa drugaricom u Tačku, Dom omladine. Ulaz u Tačku bio je pola marke, a moja majka u tom trenutku zarađuje dve marke, znači četvrtina plate za ulazak tamo. Ne znam kako smo se snalazili tih godina, ali kad odeš u Tačku, uopšte ti ne bude loše. Lepo je bilo, veselo. To su bili prvi izlasci – prisetila se Nataša. Majka Nataše Miljković imala je mnogo čemu da nauči poznatu novinarku.

– Naučila sam da su žene sposobnije da iznesu teška vremena. Da u njima jednostavno proradi taj nagon da prežive, tj. da sačuvaju život svog mladunčeta, koliko god da imaju godina. Mi smo tada opstajali zato što je moja majka odlazila svakog vikenda u Bugarsku, u Sofiju, u grad u kojem moj tata živi i radi kao dopisnik. Ona odlazi, ali ne kod njega, već da odatle ide vozom za Instanbul, na neku pijacu, i donosi robu koju šalje za Doboj mojoj tetki, koja to sve prodaje u butuku, i od toga smo mi živeli – ispričala je Nataša.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …