DA LI JE MOGUĆE DA JE TO ONA? Svi je pamtimo kao Mišinu Natašu iz Žikine dinastije, a ONA DANAS IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Javnosti su malo poznati detalji iz njenog privatnog života

Jedna od najlepših srpskih glumica Gala Videnović Aleksić proslavila se u ulozi Vesne iz filma „Jagode u grlu“, potom Ester u filmu „Bal na vodi“, a mnogi je pamte kao Natašu u „Žikinoj dinastiji“.

Međutim, javnosti su malo poznati detalji iz njenog privatnog života. Ona je pre nekoliko godina otkrila tajnu sa snimanja koju gotovo niko nije znao.

Njoj je u ovom filmskom ostvarenju partner bio Milan Štrljić, a jednom prilikom Gala je istakla da su joj intimne scene teško pale.

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je ona i istom prilikom istakla da do današnjeg dana nije pogledala film u celosti, budući da ga, kako je istakla, doživljava na vrlo emotivan način.

Početkom 90-ih se odselila u Ameriku, te se na srpskoj javnoj sceni pojavljuje mnogo ređe.

Gala, koja ime nosi po velikoj ljubavi Salvadora Dalija, udata je za reditelja Vladimira Aleksića s kojim ima sinove Demijana i Pavla. Živi na relaciji Malibu – Beograd.

Glumica se pre nekoliko godina pojavila u sitkomu „Andrija i Anđelka“, gde se odlično snašla u ulozi profesorke engleskog.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …