SVI JE ZNATE KAO MALU ZONU ZAMFIROVU: Ona je zapravo ĆERKA POZNATOG PEVAČA i DANAS IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Ipak, ono što mnogi o njoj ne znaju jeste to da je njen otac poznati pevač Nenad Milosavljević, frontmen grupe “Galija”

Janu Milosavljević publika je prvi put imala priliku da vidi u filmu “Zona Zamfirova”, u kom je tumačila ulogu male Zone.

Ona je kasnije glumila u još nekoliko prjekata Zdravka Šotre, a veliku pažnju je privukla i ulogom Irene u seriji “Žigosani u reketu”.

Ipak, ono što mnogi o njoj ne znaju jeste to da je njen otac poznati pevač Nenad Milosavljević, frontmen grupe “Galija”.

-Jana se rodila 1990. godine, a s obzirom na to da se moj brak sa njenom majkom ubrzo nakon toga raspao, slabo smo bili u kontaktu sve do 2000. godine. Jana studira glumu na akademiji u Novom Sadu. Svu svoju decu učim važnoj životnoj lekciji, a to je da svaki čovek mora posedovati određenu odgovornost prema slobodi – rekao je Nenad pre par godina za Stori.

Jana je udata za reditelja Filipa Gajića koji je od nje stariji čak 23 godine i prošle godine su dobili sina Joakima. I dok je Jani ovo prvo dete, Filipu je četvrto jer iz prvog braka ima ćerku Nataliju, a iz drugog sina Sergeja i ćerku Anastasiju, koje je dobio sa glumicom Lucijom Šerbedžijom, ćerkom slavnog Radeta Šerbedžije.

Ono što je naročito zanimljivo jeste to da u seriji “Žigosani u reketu” glume i Lucija i Jana.

Izvor: objektiv.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …