OVAKO VAS ANĐEO ČUVAR UPOZORAVA NA OPASNOST: Pročitajte njegovu poruku pre nego što bude KASNO

Anđeo čuvar može biti neka preminula osoba koja je bila bliska vama ili rođak koji budno prati na vašu sigurnost.

Da li ste nekada imali osećaj da vas neko posmatra, iako znate da nikoga u blizini nema? Koliko ste često na pitanja koja ste sami sebi misaono postavljali, dobijali odgovore koje sami nikada ne biste dali? ​

Treba uočavati znakove, i one koji se brinu za vas sa druge strane, koji upozavaju, predskazuju, podržavaju.

1. Vaši snovi se pamte i veoma su izražajni

Duhovni svet često šalje poruke kroz snove. Ako vas u životu očekuju promene, možete dobiti znak u snu. To će biti scenario, simbolika, koji sigurno neće proći nezapaženo.

Ne treba da tražite objašnjenja u običnim sanovnicima, ako ste sanjali takav san od kojeg se raduje sve unutra, ili obrnuto, žmarci prolaze po koži samo pri sećanju na njega. ​Kada spavate, astralni svet biva dostupan.

2. Vaših 5 čula se izoštrava

Realni svet osećate preko čula mirisa, dodira, ukusa, vida i sluha. Irealni će davati signale na takav način, ali ćete ipak razumeti – taj miris ili zvuk ne mogu biti na tom mestu, to može biti miris određenog cveta ili trave, voštane sveće ili dah konkretnog čoveka.

To može biti zujanje u ušima. Možete primetiti perifernim vidom figure i njihovo kretanje. Ne bojte se, već produžite da osluškujete, budite otvoreni i posmatrajte, postavljajući pitanja.

3. Počinje loše da radi elektronika i elektrika​

Znakovi odozgo ili iz paralelnih svetova, mogu se i tako ispoljiti. Mi smo stvoreni od materije i elektriciteta – talasa, koji mogu biti veza između naših svetova.

Ako vaš automobil neće da se pokrene, iako je sve u redu sa paljenjem, vrlo je verovatno da vas vaš anđeo čuvar ne pušta sada na put.

4. Osećate neobjašnjivo znanje

Ako je odgovor na pitanje na koje niste mogli da odgovorite, iznenada postalo jasno kao dan – to je takođe znak mešanja informacionog toka spolja.

Neko ko vas štiti, pobrinuo se da se ozarenje otvori za vas, i vi ste shvatili, razumeli, otkrili za sebe to što vam ranije nije padalo na pamet.

To je briga vaših duhovnih učitelja i bliski. Telepatija ili želja, koja dolazi iznutra, tera vas da uradite nešto, intuicija – nazovite to kako hoćete, ali svaki put kada zatražite pomoć, ova sila će vam pružiti pomoć u vidu znakova. Samo slušajte.

5. Osećaj jeze u koži

Govori se, da kad nešto slučajno kažemo, da odgovara stvarnosti, čak i ako je to veoma strašna pretpostavka, osetićete jezu, ili hladnoću duž kičme, žmarce. Ovo je znak da je pored vas, suptilni svet, koji je spreman za interakciju sa vama.

Izvor: pink.rs

Check Also

SUTRA JE VELIKI PRAZNIK – DUHOVI: Ovo URADITE obavezno kako biste u svoj dom doneli BLAGOSTANJE!

Duhovi ili Trojice su pokretni praznik, koji uvek pada u pedeseti dan od Vaskrsa. Posvećen …