Sve najbolje pripalo je Ceci: Evo u kakvoj kući živi Lidija Ocokoljić, postoji li suparništvo

Dom Lidije Ocokoljić ne sliči Cecinom stilu

Dom Lidije Ocokoljić definitvno svedoči tome koliko su Ceca Ražnatović i njena sestra različite. Lidija Ocokoljić je više od dvadeset godina provela je živeći u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana, no sada je odlučila da se osamostali. Ona je odavno sa suprugom fudbalerom Predragom Ocokoljićem sebi obezbedila dom, ali je iz nekog razloga odlagala preseljenje.

Dom Lidije Ocokoljić nalazi se u bajkovitom kraju

– Kuća je u potpuno mirnom kraju, imaju divnu terasu. Kao travica terasa, isto da može da se sedne. Mi smo živeli u iznajmljenoj kući dok se kuća u Ljutice Bogdana završavala. Tamo gde smo živeli, tu isto u kraju, totalno zavučena kuća, a odmah iza placa šuma. Mir samo čuješ cvrkut ptica.

– Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske… Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni – navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu – rekla je Ceca koja je znala da će kuća Lidije Ocokoljić biti san snova.

S obzirom na činjenicu da su se Veljko i Bogdana preselili u Titel, te da će Anastasija živet i u Španiji, folk diva će praktično ostati da živi sama, ali joj to, kako kaže, nije problem, jer joj je potreban mir, ali je svesna i da je dom Lidije Ocokoljić veoma blizu nje.

– Nije mi neobično, prija mi. Kada pričamo Lidija i ja kada svi odu negde svojim obavezama, a ono tišina i mir u kući, ne ulaze, ne izlaze… Odmaramo mozak i kažemo jedna drugoj – kakva milina. I ona je željna mira kao i ja – priznala je Ceca.

Dom Lidije Ocokoljić dalje je od Cecne ali ih to ne sprečava da održavaju kontakt
Poznato je da su sestre Veličković veoma vezane jedna za drugu, te da su jedna drugoj najveća podrška u svemu. Dom Lidije Ocokoljić na drugoj adresi nije prepreka sestrinskoj ljubavi.

– Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opšte poznato.

– Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome – otkrila je Ceca u svom šouu.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Otkriveni svi detalji burnog života Đoleta Đoganija. Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, …