Olja Karleuša suočila se sa smrtonosnom bolešću: Nalazi su pokazivali da je sve u redu, ali zbog ovoga je znala da nije

Bolest Olje Karleuše došla je iznenada

Olja Karleuša se posle višegodišnje pevačke pauze na velika vrata vraća se na estradnu scenu. Iako je brojnim hitovima žarila estradom, lepa pevačica u poslednjih nekoliko godina rešila je da se posveti porodici, no, sada je prepevala neke od svojih najpopularnijih pesama i ponovo napravila pravi bum.

Svi oni koji su voleli pesme nekada najzgodnije pevačice, presrećni su što se ponovo vratila. Međutim, svi oni su pre desetak godina i te kako bili zabrinuti za nju, jer je bolest Olje Karleuše umalo dovela do tragičnog ishoda.

Bolest Olje Karleuše pevačicu umalo koštala života
Naime, pevačica je 2014. godine imala emboliju pluća, koja je veoma opasna po život, a ona je tada na bolničkom lečenju provela skoro mesec dana.

– Dugo sam imala bol u listu noge. U prvi mah sam mislila da sam možda istegla tetivu, ligamente. Baš me je bolelo. Išla sam kod lekara, na nalazima je bilo sve kako treba, čak je i dopler krvnih sudova bio dobar. Međutim, u jednom momentu se taj tromb otkačio i stigao, takoreći do pluća – ispričala je tada Olja.

– Počela sam teško da dišem, imala sam kratak dah, gušenja, onda sam otišla da snimim pluća i tu se zapravo videlo stanje u kakvom sam se nalazila. U narodu se to zove infarkt, a zapravo je embolija pluća. Dvadesetak dana sam ležala u bolnici, u krevetu sve vreme.

Nije bilo naivno ni najmanje. Ali, uz dobru disciplinu, pridržavanje saveta lekara i božiju pomoć, sada je sve kako treba. Oporavljam se i dalje, ali je sada dosta bolje. I dalje idem na kontrole, slušam savete i preporuke lekara – ispričala je tada Olja.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …