Ceca se smuvala s oženjenim muškarcem: Ona to i ne krije, tvrdi bivša prijateljica

Bivša prijateljica Cece Ražnatović razotkrila pevačicu

Ceca Ražnatović nikada nije preterano govorila o periodu pre ljubavi sa Željkom Ražnatovićem i o činjenici da se u njega zaljubila kad je bio oženjen.

Osim jednom kad je kroz smeh za emisiju Glamur na Hepi televiziji rekla da je muža uvek terala da nosi burmu jer je nije nosio kad su je sreli, pa je ona smatrala da je slobodan. Ipak, bivša prijateljica Cece Ražnatović otkrila je neke njene tajne govoreći upravo o ljubavima.

U ranim devedestim sa Cecom se družila Verica Ilić, novinar, tekstopisac, kolumnista i autor knjige Naličje estrade.

Kako je svojevremeno za Svet otkrila, Ražnatovićeva je prema njoj uvek bila otvorena i pričala joj je čak i o životu pre supruga Željka i o svojoj vezi sa Harom Samardžićem, koji je navodno u to vreme bio oženjen.

Bivša prijateljica Cece Ražnatović razotkrila tajne

-Sa Cecom sam imala veoma korektan odnos. Čak smo jedno vreme bile bliske. Viđale smo se u onom periodu kad se vratila iz Švajcarske. Nas dve smo tada razgovarale i ona mi je iskreno ispričala o svojoj ljubavi sa tim Harom iz Švajcarske. Rekla mi je da se zaljubila, otišla i kad je shvatila da to nije to, vratila se. Svaka mlada devojka bi to uradila. Poenta je da ona to nije krila.

– Svi su znali da je bila sa Harom. Ona je čak molila Ražnatovića da mu pomogne da ga ne uhapse jer je imao problema sa zakonom. Poštujem ljude koji se bore za svoju ljubav.

Bivša prijateljica Cece Ražnatović, Verica tada je istakla i da je dugo poznavala Cecinog pokojnog supruga i da je upravo ona savetovala Cecu kako da ga osvoji.

– Poznavala sam ga iz neke sasvim druge priče, ne ove estradne. Znala sam ga od njegove osamnaeste godine jer je radio sa mužem jedne moje dobre prijateljice. Bio je veoma uljudan, kulturan čovek, koji je poštovao žene. Ceca se ludo zaljubila u njega, ali on u početku nije hteo da čuje za nju. Rekla sam joj: ’Ako ga smuvaš, on će se tobom oženiti.

– Sigurno neće biti sa tobom pored svoje žene.’ U to vreme izlazio je moj feljton u TV reviji, priče iz knjige Naličje estrade. Rekli su mi tada da je Željko jedva čekao sredu da čita moje kolumne i da je rekao: “Ako neko pipne ovu ženu, sa mnom će imati problem”.

Bivša prijateljica Cece Ražnatović poznavala je i Željkovu bivšu
– Sasvim slučajno, upoznala sam i njegovu suprugu Nataliju. Kada sam radila na RTS-u, doveli su mi na televiziju ženu da je podučim da bude sekretarica. I to sam i učinila. Znam samo da mi je jednom zaparalo uši kad je rekla: ’Vala, ja ne moram da radim, ali mi je dosadno kod kuće. Imam toliko para da ne moram ništa da radim.’

– To su, znate, bile devedesete godine, ja sam bila razvedena sa decom i nije mi bilo jasno odakle joj toliko novca, a ja radim po četiri posla da prehranim decu. Jednog dana, kada je ona već otišla sa televizije, neko mi reče: ’Znaš li ti koga si podučavala? Nataliju Ražnatović.’ To je bila još jedna moja veza sa tom porodicom. Radila je veoma kratko i više je nikad nisam videla. Čula sam da se odselila – zaključila je bivša prijateljica Cece Ražnatović svojevremeno.

Iako je njena priča izuzetno interesantna, Ceca se nije našla u Veričinoj knjizi Naličje estrade, koja je potresla čitavu tadašnju šou-biz scenu:

-Vanja Bulić me je jednom pitao zašto, ako sam toliko hrabra, nikad nisam napisala priču o Ceci. Rekla sam zato što je Ceca sve što je radila, radila javno. Ona ne predstavlja sebe drugačijom nego što jeste.

Ipak, Verica nije ostala u kontaktu sa najvećom muzičkom zvezdom sa ovih prostora.

-Sa Cecom danas nemam nikakvu komunikaciju. Osnovni problem većine sa estrade jeste ovaj – ako misle da im trebaš, oni se za tebe lepe grčevito! Kao prilepak. A kad su na sceni, kad su reflektori upereni u njih, onda sve zaborave. Ljudi su čudni – rekla je Verica, ne ističući da se ovo odnosi na Cecu.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …