Nikad viđena fotografija Cece i Lidije stara skoro 30 godina: Sestre pokazale svoje pravo lice (FOTO)

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić oduvek su velika podrška jedna drugoj

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila koliko joj znači sestra Lidija Ocokoljić koja joj je oduvek bila najveći prijatelj i podrška. Dve sestre koje oduvek intrigiraju javnost često možemo videti zajedno na odmorima, slavljima i porodičnim okupljanjima. Od početka Cecine karijere, pa sve do danas, jedna drugoj čuvaju leđa, a sada je isplivala i fotografija koja svedoči da su sestrinsku ljubavi negovale od mladalačkih dana.

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić – Neizmerna ljubav dveju lepotica
Jugonostalgična fotografija na kojoj su ove dve lepotice, stara je tri decenije. Snimljena je 1991. godine za naslovnicu “Nade.” Danas je ova fotografija posebno popularna na mrežama jer evocira uspomene i sećanja na neka prošla, lepa vremena.

Ccea je oduvek isticala koliko voli Lidiju a pre nekoliko godina uputila joj je i emotivno pismo na “Instagramu” koje je oduševilo javnost.

– Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše…

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić – Bljesak iz prošlosti

Fotografija je naišla na veliko oduševljenje i svi samo komentarišu izgled dveju lepotica. Ono što je mnogo iznenadilo je da je Lidija koja je inače zakleta plavuša tada furala mnogo drugačiji imidž. Ipak, mnogi su primetili da su obe sestre negovale prirodnu lepotu, a da Lidiji crna podjednako lepo stoji kao i Ceci.

Podsetimo se, sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić, rodom su iz Žitorađa. Svoje detinjstvo provele su s ocem Slobodanom i majkom Mirom koji su danas ponosni na njihove uspehe. U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video nadzorom, za koju su meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

Podsetimo, Lidija je sa Predragom u braku već sedamnaest godina, imaju četvoro dece, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra koji obožavaju tetku, Svetlanu Cecu Ražnatović. S druge strane, Ceca balkanska diva, posle smrti Arkana više nikad nije pronašla istinsku ljubav. Iz braka sa njim ima dvoje predivne dece, Anastasiju i Veljka, a sve ljubavi posle supruga Željka bile su kratkog veka.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …