RODILA JE U 52. GODINI, PARTNER JE NAPUSTIO: Ona je progovorila o SVEMU i OVO je imala da kaže o ĆERKI i PARTNERU

Termin samohrana majka ne voli, niti je brine šta će reći okolina

Glumica Ljiljana Jakšić, domaćoj javnosti poznatija kao Salveta ostvarila se u ulozi majke u 52. godini. Pošto je saznala da je u drugom stanju, njen partner je odlučio da je napusti, a ona je bila najsrećnija žena na svetu kada je saznala da će dobiti devojčicu.

Termin samohrana majka ne voli, niti je brine šta će reći okolina. Radi za sebe i svoju naslednicu i kako kaže, i kad padne od umora, zbog Darije uvek ide napred.

– Nisam baš odlučila da to bude u ovim godinama, nego su se okolnosti namestile. Od prvog trenutka i pre nego što se desilo i dan-danas, ja sam presrećna žena. Darijin osmeh, ne njena reč, već samo pogled i misao o njoj je nešto što mi čini život radosnim. Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. A uvek je ona u pitanju. I kad radim – radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro – kaže Ljiljana Jakšić.

Iako ju je partner ostavio u veoma teškom periodu, ona nije klonula duhom, znala je da želi to dete da rodi.

– To je bila toliko jaka sreća, da sam u tom trenutku znala da će čitava trudnoća dobro proći, da ću ja kroz nekoliko meseci držati u svom naručju. Ja sam radila do osmog meseca trudnoće. Sve ostalo je bilo manje važno, pa i to sa partnerom je bilo manje važno.

O ocu njene ćerke ne voli da govori, i kako kaže, to što je on odlučio da ne živi život sa njima, to je njegov problem. Svoje odluke, ali ni tuđe ne preispituje.

– Ja nisam ta koja vrši procenu njegovog opravdanja. To je njegova odluka i to je njegov problem i ne bavim se time – kazala je Ljiljana za Blic i dodala da je veoma emotivna, ali da suze smatra čišćenjem i umivanjem duše.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …