PREMINUO JE! Svi navijači Crvene Zvezde danas TUGUJU

Tužni dan za košarku

Poznati košarkaški trener Predrag Badnjarević preminuo je u 61. godini u Moskvi. Radio je u Crvenoj zvezdi, a upravo on je otkrio Peđu Stojakovića.

Upravo se Peđa među prvima oprostio od njega na Instagramu, a dugo će se pamtiti i njegove izjave o svom treneru koji mu je mnogo pomogao tokom karijere.

– Ja nikada nisam težio velikim ugovorima, nije mi novac bio na prvom mestu. Moji su ciljevi u košarci uvek pre svega bili sportski. To mi je usadio moj prvi trener u Zvezdi, Predrag Badnjarević, koji mi pomogao da dotaknem plafon. Možda će neki stručnjaci reći da nisam dovoljno radio na nekom detalju ili segmentu igre, ali to je bio moj plafon – kazao je Stojaković za “Mondo”.

Peđa je imao jasnu poruku.

– Ja sam zvezdaš – svi smo u porodici zvezdaši. I to je onda divan osećaj, kada igraš za tim za koji navijaš od malena. Meni su te dve godine u Beogradu bile super. Ljudi koji su bili u to vreme u Zvezdi su me zavoleli brzo i imao sam pravu podršku. Najviše bi, ponovo, voleo da se zahvalim Predragu Badnjareviću, jer je on bio više od trenera za nas – pričao je Stojaković.

Izvor: alo.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …