GOCA TRŽAN O NAJVEĆOJ PATNJI: Moje dete je moja tuga, ZAUVEK

Progovrila o detaljima svog života.

Goca Tržan priznala je javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo pre mnogo godina. Ona je ovo otkrila govoreći o životnim situacijama kroz svoje numere.

– Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album “Zagrli” raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! (smeh) To je to… Bila sam devojka, igrala sam se – kazala je Goca Tržan.

– Kad sam, recimo, snimila pesmu “Srećo nečija” bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu… Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma “Konobarice” je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba – dodala je pevačica.

– Imam i svoju tamnu stranu, sa druge strane, koja je baš jako tamna. Ja sam dupli rak u horoskopu, imam emociju koja je teška, zahtevna, tražim mnogo pažnje – navela je potom Goca Tržan za podkast “Život na note”.

– Pesma “Žena za jednu noć”, kad sam je čula, rekla sam: “Ovo je moja stvar, gotovo”. Ja tako osećam pesme – zaključila je Goca.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …