TOTALNI HAOS MEĐU DECOM SE NASTAVLJA: Mladići napali mlađu decu, sve se desilo OVDE, jedna devojčica…

Iz Uprave policije potvrđeno je da su u ovom slučaju urgentno postupili i da se, u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom, preduzimaju dalje radnje.

Osmogodišnji dečak i nekoliko njegovih vršnjaka povređeni su u petak popodne, kada je na njih nasrnula grupa mladića i devojaka na sportskom terenu u delu grada Preko Morače.

Prema nezvaničnim informacijama portala Roditelji.me, mladići, od kojih su pojedini punoletni, napali su decu, uzrasta od osam do 11 godina, koja su se igrala na delu terena, udarajući ih pesnicama, šamarajući ih, a jednog od njih bacili su sa ograde kada je pokušavao da pobegne sa terena. Sa njima su bile i dve devojke koje su učestvovale u ovom nasilju, a deca su navela da, nakon što su ih tukli, napadači im nisu dozvoljavali da napuste teren.

Iz Uprave policije potvrđeno je da su u ovom slučaju urgentno postupili i da se, u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom, preduzimaju dalje radnje.

Slučaj su policiji prijavili roditelji dvojice dečaka, a prethodna dva dana na osnovu prijava saslušavani su svedoci ovog događaja.

Majka jednog od dečaka koji je povređen u napadu navodi da je u petak popodne njen sin bio sa grupom dece na sportskom terenu, gde je bio prisutan i njegov ujak. Nakon što je ujak otišao, deca su se našla na meti napadača.

– Nakon što sam otišla da vidim gde je i šta radi, zatekla sam dete uprljano i krvavo kako sedi. Na moje prvo pitanje šta mu se desilo, rekao je, očigledno još u šoku, da su se samo igrali. Nakon toga je počeo da plače i ispričao mi da su ih istukli neki momci što puše, a sa njima su bile i dve devojke. Rekao mi je da ga je jedna od njih i ošamarila, da su ih udarali pesnicama po glavi i leđima, da su njegovog drugara bacili sa ograde na koju je pokušao da se popne da bi pobegao od njih. Sve to su potvrdili i policijskom službeniku, koji nas je uputio da odemo i podnesemo prijavu. Lekar je konstatovao povrede u vidu crvenila i otoka nanetih zatvorenim pesnicama po glavi, vratu i leđima – navodi majka dečaka.

Očekuje da će nadležni u policiji i Osnovnom državnom tužilaštvu shvatiti ozbiljnost ove situacije i da će ova grupa tinejdžera odgovarati. Pita se da li je moguće da više deca ne smu ni ispred zgrade da se bezbrižno igraju, nego da bez povoda dođe neko ko je deset godina stariji i iživljava se nad njima.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …