PREMINULA JE: Ovo je poslednje gostovanje naše pevačice, ovako je govorila o kolegama i karijeri

Uvek je bila otvorena za razgovor

Pevačica Lana Toković iznenada je preminula posle kraće bolesti, a ova vest duboko je pogodila sve poštovaoce njene muzike, ali i brojne kolege.

Lana Toković je rođena 29.11.1966 godine u Beogradu. Osnivač grupe „Lana i Aldo“, muzikom se profesionalno bavila od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda.

Ona je i nekoliko puta učestvovala na izboru pesme za Ervoviziju, a muzički stručnjaci za nju u govorili da je jedan od najboljih vokala.

Jedno od poslednjih gostovanja Lana je imala na Grand televiziji, gde je pričala o svom učešću na ovom takmičenju.

Pevačica je tada otvoreno govorila i o mladim kolegama, a kako je rekla njena generacija odrastala je u nekom zdravijem okruženju za razliku od ove generacije danas.

-Mi smo tako odrastali i radovali smo se nekoj zdravoj konkurenciji. Ako je nekome nešto falilo od kolega, znali smo da skinemo sa sebe i da damo njima. Nekako mi se ovi mlađi čine da nisu nekako druželjubili kao mi stariji – zaključila je ona.

Podetimo, njen prijatelj je za domaće medije otkrio da je ona u januaru dobila koronu i završila u bolnici.
–Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gde. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posledice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA – kaže Lanin prijatelj.

On je zatim istakao kako je Lana dobila sepsu zbog koje je dve nedelje bila u komi.

–Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, lekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dve nedelje u komi – otkrio je izvor.

Izvor: alo.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …