OLIVERA BALAŠEVIĆ RAZNEŽILA POSTOM NA INSTAGRAMU: Mora da je ostalo nešto od magije među nama čim je ovaj galeb na trenutak zastao tu!

Čuveni muzičar pokazao supruzi Oliveri Balašević da je još uvek tu!

Olivera Balašević, udovica legendarnog muzičara Đorđa Balaševića, ponovo je raznežila mnoge svojom poslednjom objavljenom fotografijom na društvenim mrežama. Na slici koju je objavila, vidi se kako ju je njena ćerka Beba Balašević fotografisala, dok je galeb čekao da bude zabeležen u kadru sa njom.

Olivera je opisala trenutak kao posebno magičan, ističući simboliku galeba koji je često bio prisutan u pesmama njenog supruga Đorđa, naročito u pesmi “Provincijalka”, gde je opisan kao “usamljeni galeb iznad mora osrednjih”.

– I očito da je ostalo nešto od te magije među nama čim je ovaj galeb na trenutak zastao tu dok Beba ne podesi grid opciju na kameri telefona jer ima puno onih koji veruju u tu magiju, baš kao ovaj leptir koji nije slučajno tu tražio da sleti, na mesto one srećne šnalice u mojoj kosi – napisala je Balaševićka u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Inače, galeb je bio jedan od najprepoznatljivijih motiva u pesmama Đorđa Balaševića, posebno kada je opisivao svoju suprugu Oliveru. Njegova pesma “Provincijalka” dodatno je istakla simboliku galeba kao usamljenog bića iznad prosečnosti, što je posebno dirnulo mnoge ljubitelje Balaševićeve muzike.

Olivera je u svojoj objavi upravo istakla da je galeb zastao kako bi bio fotografisan pored nje, što je mnoge podsetilo na magične trenutke opisane u pesmama njenog supruga. Takođe, ona je pomenula i prisustvo leptira koji je tražio da sleti na njenu kosu, ističući da veruje u tu magiju koja ih okružuje.

Foto: Printscreen
Izvor: Republika.rs

Check Also

Evo kada GASOVI mogu da otkriju da li imate OPAKU BOLESTI: Jedan SIMPTOM je presudan, OBRATITE PAŽNJU!

Rak jetre je jedna od čestih kancera koji podjednako napada mušku i žensku populaciju Kada …