MISTERIOZNA POJAVA U ZLOTU! Devojčica uočena u dvorištu osumnjičenog za ub*stvo male Danke, njegov otac završio u bolnici a meštani IZUSTILI SAMO JEDNO

Šokantna scena u Zlotu!

Kako se saznaje sa lica mesta, osumnjičenom za ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora je otvorena kapija ispred kuće i nekoliko žena se nalazi unutra zajedno sa jednom devojčicom u vrtu.

– Nešto radimo, a vi idite svojim putem. On je kod lekara otišao – rekla je jedna starija žena i ušla u pomoćni objekat.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je pre više od tri meseca, 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo.

Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

Bratislav Gašić, tadašnji ministar unutrašnjih poslova na konferenciji za medije istakao je da je majka male Danke zajedno sa decom u 13:10 časova došla iz Bora u Banjsko polje i da su se deca igrala u dvorištu, te da ih je ona tu i fotografisala. U 13:41 ona je pozvala muža i rekla mu da Danke nema, on je stigao u 13:55, a policija je po pozivu na licu mesta bila u 13:59 časova.

Nakon deset dana intenzivne potrage za nestalom devojčicom, otkriveno je da je Danka Ilić svirepo ubijena. Osumnjičeni za ovaj zločin su iz okoline Bora. Prema sopstvenom priznanju, oni su koristeći službeni automobil udarili devojčicu, a potom ju je jedan od njih udavio i usmrtio.

Izvor: Republika.rs/Srbijadanas.rs

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA DUNAVU: Dete (3) se udavilo, roditelji ga ostavili bez nadzora na nekoliko trenutaka

Dete (3) udavilo se u bazenu pansiona u blizini delte Dunava u Rumuniji, gde je …