DOŠLA MI JE U SAN I REKLA “TATA, DOĆI ĆU USKORO, NE BRINI”: Slomljeni otac mučki ub*jene Ivane Krivokapić (26) poručio ub*ci samo jedno! Zna se da je na Kosovu!

Bol i tuga i pre svega nepravda!

Slobodan Krivokapić, otac preminule Ivane Krivokapić, izrazio je svoju tugu u potresnim rečima povodom godinu i po dana od njenog tragičnog ubistva. Kroz emotivni san koji je podelio javno, otkrio je kakve reči i sećanja ga i dalje progone.

Ivana Krivokapić je pronađena 24. decembra 2022. godine, a prema sumnjama, ubijena je dva dana ranije. Obdukcija tela otkrila je da je Ivana ugušena na surov način – ubica joj je rukom zatvorio nos i usta, uskraćujući joj osnovnu funkciju disanja. Osumnjičeni za ovaj gnusan zločin je Jetmir Gočaj, državljanin Crne Gore. Bila je to osoba kojoj je Ivana verovala i koju je pustila u svoj stan kao prijatelja.

Ivanini najbliži nisu imali saznanja o njenom prijateljstvu sa osumnjičenim Gočajem, ali se otkrilo da su njih dvoje delili ljubav prema planinama i planinarenju, što je poslužilo kao osnova njihovog poznanstva. Nakon ubistva, na profilu osumnjičenog su sve pojavile zajedničke fotografije i tužne poruke koje je Jetmir delio javno. DNK osumnjičenog pronađen je na mestu zločina, a izražene emocije i tragovi na društvenim mrežama dodatno su pojačali sumnje. Prema navodima izvora, zločin se tretira kao delo iz strasti.

Informacije ukazuju na to da se osumnjičeni Jetmir Gočaj, bežeći od pravde, sklonio na Kosovo gde se već godinu i po dana uspešno skriva od hapšenja. Ova činjenica dodatno komplikuje istragu i stavlja fokus na međunarodnu saradnju u naporima da se privede pravdi osumnjičeni za brutalno ubistvo Ivane Krivokapić.

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook
Izvor: Republika.rs

Check Also

AUTOMOBILI POD VODOM U OVOM DELU SRBIJE: Slike užasnog nevremena koje potopilo ceo GRAD (FOTO)

Kako javlja meteorolog, kišovito će biti do kraja dana Nakon dve nedelje paklenih vrućina Srbiju …