MELANIJA NAPRAVILA NEVIĐENI SKANDAL NA SAHRANI TRAMPOVE PRVE ŽENE: Svi su u neverici kako se uopšte usudila TO DA URADI?

Svetski mediji neretko su pisali o netrpeljivosti koja među njima vlada, a koja ni u ovom trenutku nije bila ugašena.

Prva supruga Donalda Trampa, Ivana Tramp, preminula je u sedamdeset trećoj godini života, a svi članovi porodice Tramp okupili su se kako bi njene posmrtne ostatke ispratili do crkve Svetog Vincenta Ferera na aveniji Lekington.

Svetsku javnost posebno je iznenadila Melanija Tramp na sahrani Ivane Tramp, prve žene svog muža, koja je baš nije ni štedela, komentarišući je neretko kao nedoraslu ulozi prve dame.

Odevena u crno, dostojanstvena i zanosna, Melanija je na večni pomen ispratila Ivanu, koja je njenom suprugu Donaldu podarila troje dece. Ipak, ni u ovim trenucima nije moglo bez incidenta. Melanija Tramp na sahrani Ivane Tramp sve vreme se skrivala u kapeli i nije želela da u povorku izađe sa Ivankom, koja je doslovno slika i prilika svoje majke.

Iako je Melanija oduvek u javnosti i sa Ivanom i sa Ivankom održavala pristojan odnos, svetski mediji neretko su pisali o netrpeljivosti koja među njima vlada, a koja ni u ovom trenutku nije bila ugašena.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …