POKUŠALA DA DOĐE DO PUTINA, ŽELELA JE DA MU OVO DA: Međutim nije imala na umu jednu stvar, EVO KAKO JE PROŠLA

Peruanka Hulija Kastro koja se bavi proizvodnjom odeće pokušala je da pokloni džemper koji je izradila za ruskog predsednika Vladimira Putina, kada se on nalazi o u Limi na samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje, ali ju je zadržalo obezbeđenje.

Žena je pokušala da dođe do Putina i uruči mu poklon, ali ju je obezbeđenje sprečilo u tome. Zbog toga je morala da daje izjavu u policijskoj stanici.

„Tamo je bila gužva, možda to i nije bilo najbolje mesto zbog povećanih mera bezbednosti zbog prisustva velikog broja predsednika, ali se nadam da taj džemper ipak doći do Vladimira Putina. Možda biste mogli da mi pomognete“, rekla je Kastrova na radiju RPP.

​Peruanka je dodala da je na samitu ona učestvovala na sastanku koji se odnosi na podršku malim i srednjim preduzećima i uspela je da se sastane sa predstavnicima osnivača društvene mreže Fejsbuk Markom Cukerbergom da bi i njemu predala poklon svoje kompanije.

Izvor: 365srbija.com

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …