MAJKA NA BRUTALAN NAČIN LIŠILA ŽIVOTA DECU: Njena reakcija na presudu ZGROZILA je sve (FOTO)

Ženi (49) preti doživotna robija za brutalno ubistvo njene dece i bivše supruge svoga muža.

Mama iz “Kulta Sudnjeg dana” Lori Valou snimljena prvi put otkako je proglašena krivom za ubistvo svoje dece. Ona je na fotografijama nasmešena.

Ova 49-godišnjakinja je viđena kako se smeška i u ponedeljak ujutro, dok je nosila košulju narandžaste i krem boje na pruge.

Lori Valou je u petak proglašena krivom u sudnici okruga Ada u Bojziju, Ajdaho, za ubistvo svoje dece Tajli Rajan (16) i Džošue “Džej Džej” Valou (7). Porota ju je takođe proglasila krivom za zaveru da ubije Tami Dejbel (49), bivšu ženu svog supruga Čeda Dejbela.

Lori je izručena iz Ajdaha u Arizonu kako bi bila optužena za zaveru za ubistvo Čarlsa Valoua, njenog četvrtog muža. Sada joj preti kazna doživotnog zatvora.

Deca su poslednji put viđena u septembru 2019. godine, ali su tek u junu 2020. njihovi posmrtni ostaci pronađeni zakopani u njenom domu. Tami je umrla mesec dana nakon nestanka u oktobru 2019.

Porotnicima je trebalo samo sedam sati da odluče o njenoj sudbini nakon 28-dnevnog suđenja u kojem je tužilaštvo kao dokaz uvelo više od 15.000 tekstova, uz jezive iskaze svedoka, grafike i jezive fotografije sa lica mesta nakon što su tela dece pronađena.

Valouova i Čed Dejbel upoznali su se na verskoj konferenciji u oktobru 2018. kada su oboje bili u braku.

Međutim, par je ubrzo započeo aferu i otišao u versku misiju nakon što joj je Dejbel rekao da su bili u braku u nekoliko prethodnih života i da je ona “seksualna boginja” koja je trebalo da mu pomogne da spase svet tako što je okupila 144.000 sledbenika tako da je Isus mogao da se vrati.

Međutim, završilo se smrću njene dece nakon što je rekla prijateljima da su postali “demoni”. Tužioci su tvrdili da je majka koristila svoja verska uverenja kako bi pokušala da “opravda” ubistva svoje dece i Čadove supruge Tami.

Porotnici su čuli da su ubistva bila s predumišljajem i da je “ugojila i manipulisala” Dejbela i Aleksa Koksa da pomognu u izvršenju užasnih ubistava.

Tužilac Rob Vud je rekao: “Koristili su religiju kao oruđe da manipulišu drugima. Lori je manipulisala Aleksom Koksom kroz religiju. Manipulisala je Čadom kroz emocionalnu i seksualnu kontrolu.”

Policajci su svedočili da su pronašli posmrtne ostatke dece zakopane u dvorištu Čeda Dejbela, a devojčicino telo pronađeno je “spaljeno do neprepoznatljivosti”.

– Glas Džej Džej Valou je zauvek utišan lepljivom trakom preko njegovih usta – rekao je Vud.

– Bela plastična kesa stavljena mu je preko glave i pričvršćena lepljivom – kaže.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …