OVO JE RAZLOG NAPADA U ŠKOLI U ZRENJANINU: Jedna stvar donosi mračnu sumnju

Devojčica koja je izvršila napad šestarom saslušana je u policiji.

Vrtlog svakodnevnih fascinirajućih vesti bogatiji je za još jednu koja se danas pre podne dogodila u osnovnoj školi 2.oktobar u Zrenjaninu, kada je učenica sedmog razreda, rođena 2009. godine, kako je potvrdila zrenjaninska policija, šestarom u predelu leđa, blizu vrata, ubola godinu dana mlađu učenicu šestog razreda, rođenu 2010.godine.

Na svu sreću, povređena učenica zadobila je samo lakšu telesnu povredu i nakon razgovora sa psihologom i ukazane medicinske pomoći u Urgentnom centru, puštena je na kućni oporavak.

Devojčica koja je izvršila napad šestarom, istražnim organima dala je izjavu, a prema nezvaničnim izvorima, policiji je rekla da je motiv napada bila svađa još od pre dve nedelje, a da je danas bio prvi dan kada je nastavnica učenicima sedmog razreda napomenula sa za čas geometrije u školu ponesu šestare.

Ona je to iskoristila i napala godinu dana mlađu drugaricu iz škole.

Takođe, nezvanični izvori prenose još dva događaja nasilja, u jednoj zrenjaninskoj osnovnoj školi učenik je pretio da će ubiti učiteljicu, pa je intervenisala policija i privedeni su i učenikovi roditelji, a po svemu sudeći u sklopu igrice po uzoru na pucnjavu u školi na Vračaru koja donosi crne slutnje i ovih dana kruži društvenim mrežama, kod učenice šestog razreda osnovne škole u Zrenjaninu, pronađen je spisak učenika, koje je planirala da navodno napadne.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …