PREMINUO USLED KORIŠĆENJA UREĐAJA ZA ZADOVOLJAVANJE, SVE POŠLO PO ZLU: Roditelji šokirani kada su ugledali telo sina

Obdukcija pokazala da je čovek imao “čudno strano telo” u rektumu.

Češki vatrogasci koji su se odazvali pozivu zabrinutih roditelja čiji sin nije hteo da otvori vrata svoje sobe. Nakon njihovog ponovljenog kucanja verovatno su doživeli najveći životni šok kada su konačno uspeli da provale u stan 30-godišnjaka. Naime, našli su ga mrtvog na podu, ali okolnosti u kojima je poginuo bile su sve samo ne obične.

Muškarac je preminuo od posledica nesreće tokom masturbacije. U trenutku smrti, nosio je jednodelni ženski kupaći kostim, a noge, trup i vrat bili su mu čvrsto umotani trakama od plastike i tkanine. Pored njega je bio “vidljivo polovni” električni masažer koji je još uvek bio priključen, prenosi Dejli mejl.

Testovi su pokazali da je uzrok smrti greška u radu masažera. Opekotine na telu 30-godišnjaka, nekoliko centimetara iznad njegovog penisa, odgovaraju obliku glave masažera. Zvanični uzrok smrti bio je “slučajni strujni udar tokom auto-erotske prakse”.

Ali tu nije kraj priče, jer je obdukcija pokazala da je čovek imao “čudno strano telo” u rektumu.

Časopis Legal Medicine objavio je izveštaj lekara Univerzitetske bolnice koji je izvršio obdukciju, u kojem se navodi da je reč o “posebnom kondomu u prozirnoj plastičnoj kutiji sa etiketom sa imenom žrtve”.

Objekat je bio dugačak oko pet i po centimetara. Pored toga, u rektumu tridesetogodišnjaka pronađen je okrugli plastični cilindar za koji je plastičnom folijom bila pričvršćena loptica za ping-pong, a ukupna dužina ovog predmeta iznosila je približno devet centimetara.
Interni testovi su takođe otkrili da je muškarac imao začepljenje unutrašnjih organa, otok pluća i mozga zbog zarobljene tečnosti.

Lekari upozoravaju da ubacivanje stranog tela u rektum, što mnogi često čine zbog seksualnog zadovoljstva koje ovaj čin donosi, nosi sa sobom različite rizike. Osim što mogu da se zaglave u čoveku, predmeti mogu izazvati i krvarenje u stomaku ili pokidati crevni zid, što može biti fatalno.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …