Majka Milice Pavlović otkrila da se kaje što je ostavila ćerku: Ovo je Mira, kažu da je pevačica njena kopija

Majka Milice Pavlović potpuno je ista kao ćerka

Milica Pavlović sinoć je stigla u Zagreb gde će večeras u Areni održati svoj solistički koncert, koji će, kako se od nje i očekuje, biti spektakularan.

Sa pevačicom su u prestonicu Hrvatske doputovali i članovi njene porodice, otac Dragoslav i tetka Divna, ali nažalost majka Milice Pavlović nije među njima.

Privatni život Milica nikada nije krila od javnosti, te nije tajna da je odrasla pored bake i deke u selu Bunibrod, u okolini Leskovca.

Njeni roditelji radili su i živeli u Švajcarskoj, dok su nju poslali u očev rodni kraj. Ipak, na kraju su se razveli, a majka Milice Pavlović od tada je svega nekoliko puta uspela da vidi ćerku.

‒ Baka i deka su mi usadili tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica svojevremeno, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

Majka Milice Pavlović samo nekoliko puta došla da vidi ćerku
– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.

Kako je tada istakla, majku Mirjanu Đorđević nije videla više od deset godina. A otkako se na internetu pojavila njena fotografija, mnogi kažu da Milica neodoljivo liči na nju.

‒ Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je pevačica.

Kolale su priče da ju je majka ostavila, zbog čega ona ni danas sa njom ne želi bilo kakav kontakt. S druge strane, govorilo se da je Miličinu majku tadašnji suprug tukao, pa je morala da pobegne od njega, ali nije uspela da i ćerku povede.

‒ Mirjana i njen muž Dragoslav (Miličin otac) radili su u Švajcarskoj. Kada je imala tri meseca, doveli su je kod babe i dede, a oni su se vratili u Švajcarsku da rade. Još nekoliko godina živeli su zajedno, a onda su se razveli. Milica je ostala kod babe i dede ‒ ispričao je jedan komšija za portal 24sedam.rs.

Verzija je mnogo, ali činjenica je da nismo imali prilike da čujemo drugu stranu. Navodno, pre nekoliko godina majka Milice Pavlović čestitala je pevačici rođendan preko društvenih mreža i tako pokazala da joj je stalo do ćerke, te da se kaje što ju je ostavila.

Foto: Facebook
Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Ova 3 horoskopska znaka biće MAGNET ZA SREĆU u avgustu – Stiže im neočekivani priliv NOVCA, ali i uspeh na svim poljima

Iako neke planete, poput retrogradnog Merkura, mogu testirati naše strpljenje i mogućnosti, neki znakovi Zodijaka …