U pravi čas, STIŽE BEBA: Nemanja i Anastasija Gudelj sledeću godinu dočekaće u ulozi roditelja

Beba Anastasije i Gudelja željno se iščekuje

Beba Anastasije i Gudelja prošle godine izgubljena u petom mesecu trudnoće, kada je mlada pevačica nosila devojčicu što je bio veliki udarac za celu porodicu. Veliki gubitak ostavio je dubok trag na njenom srcu i srcu njenog supruga Nemanje Gudelja, ali kako su veoma mladi ne očajavaju u nadi da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Beba Anastasije i Gudelja stiže sledeće godine?

Složna porodica Gudelj ponovo je pokazala da je podrška najvažnija – svi borave u Nemačkoj gde svim srcem bodre Nemanju na Evropskom prvenstvu, a danas im se pridružila i Ceca Ražnatović. Posle važnog takmičenja Tasa i njen muž idu na zasluženi letnji odmor, a kako su se nedavno i građanski venčali, to će im biti medeni mesec.

Iako se mnogo spekulisalo prethodnih meseci, beba Anastasije i Gudelja još nije u priči, što ne znači da neće u mesecima koji su pred nama.

Naime, astrološkinja Ružica govorila je za “Radio svetski” i otkrila da će se u porodičnom domu u Sevilji uskoro začuti plač i smeh bebe.

– Anastasija i Nemanja su sudbinski predodređeni, oni će se stvarno voleti i tu će doći veoma brzo i jedna beba, koliko već sledeće godine.

To je sto posto, njihova ljubav je fatalna i tek kada beba dođe, njihova ljubav će dobiti pravi oblik.

– Nemanja je Škorpija, oko njega morate mnogo da titrate i igrate, a Anastasija ima strpljenje i živaca, pa su i tu veoma kompatibilni. Ona je mogla već sad da ima veliku karijeru, ali ona više voli i ceni porodicu i zajedništvo, pa nije čudo što se mlada udala u želji da gradi svoju bazu – rekla je Ružica za pomenuti medij.

Beba Anastasije i Gudelja promeniće mnoge stvari

Kako je astrološkinja dodala, odnos između Olivere i Anastasije Gudelj sada je u najboljem redu jer se Nemanjina majka uverila da je mlada muzička zvezda prava žena za njega piše Glorija.

Nije tu bilo, kako Ružica navodi, nikakvih ozbiljnijih problema već je Olivera veoma vezana za najstarijeg sina pa nije želela da se on opeče u ljubavi. Ipak, Tasa je prošla test jer je pokazala da Nemanju iskreno voli.

Iako se to pretpostavljamo sve dok nisu objavile zajedničku sliku pre nekoliko meseci, mnogi su ipak sumnjali u njihov odnost. Do sada, venčanje Tase i Nemanje, te slava okupila ih je i pokazala da su prisniji nego ikada. A osim toga, što se Ceca nedavno veselila dolasku trećeg unučeta sada je sigurno da će i za četvrto da sevaju vatrometi.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Ova 3 horoskopska znaka biće MAGNET ZA SREĆU u avgustu – Stiže im neočekivani priliv NOVCA, ali i uspeh na svim poljima

Iako neke planete, poput retrogradnog Merkura, mogu testirati naše strpljenje i mogućnosti, neki znakovi Zodijaka …