I TO JE MOGUĆE, SKINULA SE SLOBODA MIĆALOVIĆ: Ovako izgleda najlepša srpska glumica (FOTO)

Sloboda Mićalović u kupaćem kostimu izgleda savršeno

Sloboda Mićalović je kao vino, sa godinama je sve lepša a u prilog tome govori i njen besprekoran izgled kojim zaseni gde god da se pojavi.

Lepa glumica na kom god događaju da se pojavi svojim izgledom zaseni sve prisutne, a očigledno da se isto to dešava i na plaži, jer Sloboda Mićalović u kupaćem kostimu izgleda i više nego savršeno.

Sloboda Mićalović u kupaćem kostimu koji joj savršeno pristaje

Uvek svedena, svoja, jednostavna, a zanosna – to najbolje opisuje dramsku umetnicu, a ona nikada nije privlačila pažnju ni sa čim drugim osim svojim talentom. U moru Bobinih fotografija sa javnih događaja i putovanja, pronašli smo i one koje glumica objavljuje čini se kada je najopuštenija i to ukupaćem kostimu. Kako smo mogli da primetimo, Mićalovićeva voli da eksperimetniše, pa tako nosi i dvodelne i jednodelne modele, različitih boja.

Mićalovićeva ne pripada onom sloju poznatih ličnosti koji postavljaju fotografije nauljenih “obrađenih” tela, ona je pokazala kako treba da izgleda žena u četrdesetim, bez pardona. Sloboda Mićalović u kupaćem kostimu izgleda savršeno, složili su se svi njeni pratioci. Iako je zagazila u petu deceniju života, zategnuto telo, lice bez bora je nešto što je i dalje krasi.

Inače, glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sušta su suprotnost onome što gledamo na Instagram profilima vrtoglave popularnosti, pa tako umesto Sejšela, Maldiva i skupih jahti, biraju peskovite plaže na primorju, ali i kućice na reci, gde provode leto kao sasvim običan svet.

Foto: Instagram
Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …