MAJKA JE TUGOVALA ZA TRAGIČNO NASTRADALOM ĆERKOM (2): Prvi put kada je došla na grob, ZALEDILA SE U MESTU ŠTA JE ZATEKLA

Tragična smrt male devojčice mentalno je raznela njenu majku koja nije verovala da je život posle ovakvog događaja više moguć

Ožalošćena majka dvogodišnje ćerkice koja je tragično preminula bila je nedeljama u depresiji pre nego što se okuražila da po prvi put ustane iz kreveta.

Tragična smrt male Faviole Rodrigez mentalno je raznela njenu majku Saundru koja nije verovala da je život posle ovakvog događaja više moguć.

A onda se dogodilo nešto krajnje bizarno i jezivo. Jednog popodneva primila je telefonski poziv sa groblja gde je sahranjena mala Faviola. Radnici su je zamolili da dođu.

Kada je Saundra došla i prišla grobu ćerkice, samo što se nije onesvestila. Oko spomenika je primetila dečje korake identične onim koje je Faviola pravila. A to je bio tek početak misterije.

Radnici su joj rekli da neko dete već nekoliko dana posećuje grob noću i da su to sad snimile i nadzorne kamere. Slučaj je prijavila jedna porodica koja obigrava oko susedne rake u kojoj se nalazi telo njihovog ubijenog sina. Kako ih je nasilna smrt dotukla, tražili su snimak kamere da vide da li će se možda ubica pojaviti na groblju.

Umesto ubice, videli su duh jedne devojčice sa strane. Rekli su radnicima da je tu neko na snimku, da bi oni povezali taj duh sa Faviolom. Njena majka je pogledala snimak sa groblja u Novom Meksiku i počela da jauče.

“To je ona! Ljudi, to je stvarno ona. Njen duh!”, vikala je neutešna Saundra, prenosi CBS.

Na snimku se zaista vidi silueta devojčice identične Favioli kako ide oko groba i gleda i pipa cveće. Kraj nje se nalazi jedan stariji dečak. Saundra je ubeđena da je taj dečak osoba koja je ubijena a koja počiva do groba njene ćerke.

“To su njih dvoje. Spojila ih je tragična priča”, sigurna je Saundra.

Faviola Rodrigez preminula je dok ju je čuvao Saundrin dečko. Prema istrazi policije i sudeći prema modricama na telu devojčice, nju je najverovatnije ubio taj čovek dok ju je čuvao.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …