UBACITE NOVČIĆ U ZAMRZIVAČ I OSTAVITE GA TAMO: Evo šta će se desiti, evo šta možete tako da otkrijete

Ako se novčić nalazi duboko u ledu ili na samom dnu čaše, znači da su se namirnice u zamrzivaču odmrzavale pa ponovo zaledile i da bi bolje bilo da je bacite i ne jedete

Osim što vaša kuća može postati meta lopova, problem je i što ne znate šta se tačno događalo dok vas nije bilo…

Većina ljudi jednom do dva puta godišnje napusti svoje kuće i stanove da ode na odmor koji podrazumeva duže putovanje. Bilo da su razlozi odlazak na more, skijanje ili nešto treće, svi su izloženi jednom problemu…

Osim što njihove kuće (u najgorem slučaju) mogu postati meta lopova, problem je i što ne znate šta se tačno događalo dok vas nije bilo, a recimo nestanak struje može prouzrokovati i brojne druge posledice kojih niste odmah svesni.

Čak i ako primetite da struje stvarno nije bilo, ne možete znati koliko je dugo nije bilo. Ako je u pitanju duži period može doći i do odmrzavanja hrane, a to znači i do njenog kvarenja. To može biti posebno opasno.

Potrebni su vam čaša, novčić i voda. Čašu napunite vodom i zaledite je, nakon toga na vrh stavite novčić i ponovno sve vratite u zamrzivač. Ako se kovanica nakon vašeg povratka i dalje nalazi na površini leda, znači da se u zamrzivaču nije ništa odmrzavalo.

Ako se novčić nalazi duboko u ledu ili na samom dnu čaše, znači da su se namirnice u zamrzivaču odmrzavale pa ponovo zaledile i da bi bolje bilo da je bacite i ne jedete.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …