KADA SE DESILA SMRT MAJKA JE POZVALA SLOBU I IZGOVORILA SAMO JEDNO: Pevač teško podneo GUBITAK

“Tata malo požive, da vidi, da dočeka unuče!”

Pevač i bivši učesnik “Zadruge”, Sloba Radanović je po rečima onih koji ga poznaju mnogo vezan za majku Draginju koja živi u Zrenjaninu.

Ona je sada u emisiji otkrila detalje njenog života koje malo ko zna, te se prisetila Slobinog detinjstva, kao i njegovog pokojnog oca.

– Sloba je ovde rođen, to je moj… to je zlato moje jedva dočekano. Ali eto, dobro, hvala Bogu, ima Boga za svakoga pa i za mene, od Boga nikada nije kasno – kaže Draginja.

Od malih nogu se moglo naslutiti da će Sloba biti uspešan pevač, kaže mama Draginja te se priseća jedne situacije.

– Kada je bio mali, bio je malo bolešljiv, i morali smo jednom u bolnicu, on kad je progovorio, tako je pevao pesmice… Uzmu ga doktori, sestre, mali Džej su ga zvali – kaže Draginja koja ne krije ponos na svog sina i dodaje:

– Jeste, ima talenat, dao mu je Bog to što mu je dao, na moju familiju je, mi smo svi grlati.

Sloba je odrastao u Zrenjaninu gde i danas često dolazi, a u kom i dalje ima prijatelje. Njegova majka Draginja trenutno živi u stanu u zgradi jer je, kako nam je komšinica rekla, bolesna, pa joj je lakše zbog grejanja, a kada dođe lepše vreme vratiće se u porodičnu kuću Radanovića gde je Sloba proveo svoje detinjtsvo.

– Imao je jako lepo detinjstvo. Voleo je da se druži. Ta vremena kada se rodio su bila teška, ali dobro, ni u čemu nije oskudevao. U školi je bio dobar, odrastao je tu – kaže Draginja koja napominje i da Sloba nije sin jedinac.

– Nije jedinac, iz prvog braka moj muž ima sina i ćerku. To sam ja odhranila, odgajila, poženila, poudavala. Svi su se zajedno držali, ja sam rekla ne dao Bog da se desi, eto muž je preminuo, da se oni moraju držati zajedno, da rođenije nema nego njih dvoje – kaže otvoreno Draginja kojoj ništa nije bilo teško oko porodice iako je bila operisana kada je rodila sina.

– Bilo je jako teško jer sam ja njega rodila sa veštačkim kukom, operisana sam bila, tako da sam ja nas petoro… Ma sve sam nas, ali bila sam mlada… – kaže pevačeva majka.

Ona ističe i da je bila zadužena za vaspitanje dede te je bila upravo ta koja je bila strožija.

– Tata je bilo malo, ja sam bila strožija. Ja sam rekla: “Sine, ja ne mogu da idem nigde, da te pratim u školu i sve, pazi šta radiš”. Stvarno, eto išla sam u školu na roditeljske, njegova razredna se zahvalila da je lepo vaspitan, da se vidi to vaspitanje iz kuće – ponosno kaže Draginja.

O tome da je Sloba bio lepo vaspitan i da su ga hvalile učiteljice Draginja nam je rekla, ali je pomenula i njegove nestašluke.

– Bilo je nestašluka, jeste išli su tu železnika stanica, pa su se u vagonima igrali… Komšija, njegov najbolji drug, kad se naljuti, trči kod mene i “ja sam tvoj sin”, kaže. Lepo su se družili, imali su igralište, ljuljaške, nije se svađao ni sa kim. Kada je počeo da radi, radio je za bakšiš ili bez ičega samo da eto malo prođe – kaže Draginja.

Pre tri godine Sloba je ostao bez oca što mu je veoma teško palo, baš kao i njegovoj majci.

– Ja u bolnicu, tata u postelji, ja u bolnicu, on umire… Teško je bilo, jako je teško, trebalo je sve to izdržati. To veče kada je on trebalo da peva, svi su prozivali, ja kažem: “Sine, tvoj tata bi voleo da odradiš svoj posao, šta god da se desi ti ideš dalje”. To je posao kao i svaki posao, znam kako je njemu bilo, ali ti ljudi dođu zbog njega, treba da održi tu publiku i da ide dalje i da nastavi dalje. Posle je njega to mao stiglo, kada se osvestio šta je i kako je, ali šta da radiš, to je sve život – kaže Draginja kojoj je krivo što Slobin otac nije video unuka te nastavlja:

– Tata malo požive, da vidi, da dočeka unuče. Imamo mi ovu decu, ali on je naš jedinac, naš prvenac…

Na kraju razgovora mama je imala i poruku pred kamerama Blic televizije za svog sina:

– On to sve zna, da njega majka voli najviše na svetu, da on bude dobar čovek kao što je do sad, da nastavi, da održi svoju familiju i porodicu, da ne veruje baš svakome jer malo je prijatelja. Bobo sine, sve najlepše ti majka želi, za mene ne brini, ja sam dobro i hvala ti što birneš za majku jer jako je malo takvih danas.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …