GUGL PRETRAGA OTKRILA KOSTIN PLAN: Ovo je pretraživao na internetu pre nego što je počinio delo

O tome da nije krivično odgovoran Kosta Kecmanović je saznao istraživajući Krivični zakon Srbije.

Dečak Kosta Kecmanović (13) koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu napravio masakr, kakav naša zemlja ne pamti, gotovo svakodnevno je pomoću gugla pretraživao najmasovnije ubice širom sveta.

Bio je oduševljen i El Čapom.

– Ostali smo u čudu kada smo došli do saznanja da mu je svakodnevna pretraga bila o tome ko su najmasovnije ubice širom sveta. Kako su ubijali, šta su koristili, ko su im bile žrtve… Često je pretraživao i El Čapa tražeći nove informacije o njemu – kaže izvor blizak istrazi.

Kako se nezvanično saznaje, dečak je gledao filmove i serije koji prikazuju patnju porodica ubijenih. Kosta Kecmanović je mesec dana planirao zločin. Na njegovom stolu policija je našla i dve ceduljice. Na jednoj mapa kretanja kroz školu, a na drugoj imena 16 dece. Na spisku za likvidaciju bilo je dece koje dečak nije poznavao. Sumnja se da je želeo njihovu smrt, jer su u nečemu bili bolji od njega.

O tome da nije krivično odgovoran Kosta Kecmanović je saznao istraživajući Krivični zakon Srbije.

Nakon masakra nije pokazao ni trunku kajanja. Bio je hladan.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …