Cecu i Anastasiju voli iz daleka, više nije deo porodice: Lidija priznala da više nisu u kontaktu

Prijateljica porodice Ražnatović sve najlepše o njima

Prijateljica porodice Ražnatović Lidija Ćirić, žena koja je svojevremeno bila deo porodice Ražnatović, jednom prilikom u svojoj velikoj ispovesti otkrila je kako je bilo raditi u butiku kod Cece i Željka Ražnatovića ali i otkud to da je ona bila angažovana da čuva tada tek rođenu Anastasiju.

Prijateljica porodice Ražnatović otkrila sve

– Mojoj sestri je zazvonio telefon. Ona je stanovala preko puta hotela Jugoslavija i pozvao ju je čovek koji je bio nekad u Arkanovoj gardi. Ceca traži za butik devojku. On je tražio tu jednu Maju ali ona nije bila tu a ja sam tog dana došla do moje sestre. I ona mu kaže – Maja nije tu ali tu je Lidija. Bila je to fantastična prijateljica porodice Ražnatović.

– Ja sebe nisam videla u tome, šta ću ja u butiku ja i haljine ne idemo zajedno. I on reče mojoj sestri da ja odem do Jugoslavije i da se javim Ceci. Dvoumila sam se jer – em stigla tek sa treninga, em gde ću na razgovor za posao u trenerci. Ali čujem dobra je plata. U to vreme 500 maraka kad su svi imali po tri marke platu – ispričala je Lidija preneo je ranije Espreso.

Ulazi u butik i kaže ko je poslao.

– Ja sam u patikama i trenerci sa treninga, pa ako vam se svidim, svidim. Ako ne, odoh. Ceca me pozvala da uđem. Oduševila se što se zovem kao njena sestra. Rekla mi je da bih već od sutra počela da radim ali u muškom butiku. Ja sam tek tad saznala da tu ima četiri butika.

– I sad ne mogu da kažem da neću. I pojavljuje se Željko. Odmah ga je pozvala da me upozna i odmah mu i rekla da sam došla sa treninga. A Željko kad čuje da treniraš, ne pušiš, ne piješ on se oduševi. On me pogleda i kaže – dobro, super. On mi pokazao butike. Radila bi već od sutra od 12 do 8. Pogledao me i pitao – ima li još neka takva kao ti. E, rekoh mu, kao ja nema više nijedna – ispričala radnica porodice Ražnatović Lidija za “Fajter”.

Ističe kako o Željku Ražnatoviću ništa pre toga nije znala.

Prijateljica porodice Ražnatović čuvala Anastasiju

– Videla sam Cecu i njega pre toga na televiziji i to je to. Bilo mi je čudno što svi ustaju kad on uđe, jedino ja sedim. Onda su mi objasnili ko je on. Željko je kapirao da ja imam poštovanje prema njemu ali da nemam strah i to se i njemu ali i Ceci dopalo. Kad su se butici zatvorili onda je on tražio da dođem da radim u njegovoj poslastičarnici “Ari”. Ma kakvi, pa meni će ajncer da ispadne. E onda su me angažovali da čuvam Anastasiju. Ona se rodila te 1998. Čuvala sam je do bombardovanja. Posle sahrane nismo ostale u kontaktu – ispričala je tadašnja prijateljica porodice Ražnatović Lidija.

Budući da je Željkova smrt potresla celu porodicu, ni ne čudi činjenica da je sve krenulo drugim putem. Ceca je ostala sama sa decom da ih odgaja i vaspitava. Anastasija Ražnatović danas je izrasla u prelepu i uspešnu devojku koja prema Lidji sigurno gaji divna i lepa sećanja bar iz onoga što joj je Ceca govorila.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Otkriveni svi detalji burnog života Đoleta Đoganija. Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, …