A mislili smo da žive u raju: Sloboda više neće da ćuti o svom braku, rekla sve o sukobima i Vojinovom ponašanju

Brak Slobode i Vojina važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni

Nikada nije bilo povoda da se pomisli da je brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića na klimavim nogama. Poznati supružnici intimu drže iza svoja četiri zida, a kada govore o svom odnosu uglavnom ređaju samo reči hvale. U široj javnosti, s razlogom, oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a divnoj porodičnoj slici doprinose njihove ćerke Vera i Mila.

Brak Slobode i Vojina pun je ljubavi i razumevanja
Svoj brak su gradili na ljubavi i poverenju, a skandali nisu njihov zaštitni znak, pa se trude da privatni život koliko je moguće drže dalje od očiju javnosti. Ipak poznata glumica smatra da su sastavni deo jednog ljubavnog odnosa i napetost, kao i male svađe.

“Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom”, otkrila je jednom Sloboda za “Gloriu”.

“Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno”, rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

“Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom.

Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju“, rekla je glumica koja je 15 godina u srećnom braku sa Vojinom.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …