Duško Tošić čeka sina: Život ide dalje i posle razvoda, fudbaler više ne krije svoje želje i planove

Želja Duška Tošića da ima sina nije se ostvarila

Jelena Karleuša i Duško Tošić su trenutno u procesu sporazumnog razvoda, izjavila je pop diva pre nekoliko dana za medije. No, da je u Jeleninom i Duškovom braku nekada sve cvetalo od ljubavi i da su imali velike planove za budućnost, dokaz je i intervju Duška Tošića koji je posle Nikinog rođenja dao za Svet plus, a u kome je priznao da očekuje da će jednog dana dobiti i sina.

Želja Duška Tošića ostala neostvarena
“Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu”, rekao je tada Duško.

“Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić”, izjavio je, jasno stavljajući do znanja da neće odustati dok ne dobije i muškog naslednika.

Želja Duška Tošića tada je sve raznežila, jer o ćerkama govorio sa mnogo ljubavi. A da bi im pokazao ljubav bivši fudbaler je na desnu ruku istetovirao imena mezimica.

“Leva ruka je prazna, to je za sina”, rekao je Tošić ranije pred kamerama “Ekskluziva”, a da li i dalje priželjkuje sina i da li će ga dobiti ostaje da vidimo. Pored toga, Duško je tom prilikom izjavio i da planira da obezbedi veliki dom za svoju porodicu.

“Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rešenje, dok ne nađemo mesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću.”

Iako naslednika nije dobio, jer je, kako je jednom prilikom priznala, Jelena imala dva spontana pobačaja, san o porodičnoj kući je ostvario. Nažalost, u kući koju je kupio za sebe i svoju porodicu, nastaviće da žive Duškove naslednice i Karleuša, ali bez njega.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …