NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta kada su je osumnjičeni muškarci (50) udarili službenim vozilom JKP “Vodovod” Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, a kad se ona probudila jedan od osumnjičenih ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju.

Međutim, osumnjičeni muškarac je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija je nedeljama prekopavala svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde porodica osumnjičenog živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Pitanje koje već više od mesec dana muči građane Srbije, ali i regiona, jeste zbog čega se malena devojčica baš tog trenutka odvojila od svog brata?

– Danka je radoznala devojčica, drugačija od brata, ali je nezgodno da ih poredim. Vezana je za oca i za majku. U poslednje vreme je kada na primer odemo kod mojih i spustim je htela da je podignem i uzmem u naručje, trebala joj je ta bliskost. Inače najviše je vezana za brata, trčala je za njim, ali tog dana je otišla od njega – rekla je tom prilikom majka ubijene dvogodišnje devojčice.

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svedoka u vezi sa istragom protiv osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Jedan Boranin je ispričao da je on kobnog dana, 26. marta oko 14.45 sati video osumnjičene na deponiji na Starobanjskom putu, što može da pomogne da dođe konačnog otkrivanje slučajeva lokacije tela. Podsetimo, u to vreme, 26. marta u 14.45 sati Danka Ilić je već bila nestala.

– Poslednji put sam video osumnjičene kolima JP ,”Vodovod” nadomak deponije, na Starobanjskom putu ali sa suprotne strane kada se dolazi iz Bora. Bilo je to 26 . marta oko 14.45 minuta. Krenuo sam iz Doma zdravlja kod majke svoje supruge, koja na tom potezu ima vikendicu. Video sam automobil, ne mogu se setiti koje je marke bio, pored koga je stajao jedan od osumnjičenih, dok je drugi već sišao delom niz liticu pune smeća i otpada. Uredno sam mu se javio, međutim delovao je zbunjeno i kao da nije hteo da mi se javi niti da me pogleda. Tada nisam znao šta se dogodilo. Bilo mi je to neobična reakcija ali nisam tada razmišljao zašto je to tako. Da je devojčica nestala saznalo se kasnije. Odmah sam se obratio policiji i ispričao sve što sam video – ispričao je Boranin i dodao:

– Pretpostavljam da su nešto tu već uradili, jer sam se kasnije stalno pitao šta će njih dvojica baš tu kod te deponije u to vreme. Šta su oni tražili tu usred bela dana, pitanje koje me muči i dan danas. Danima ne mogu da se otrgnem mišlju da je možda tu nešto urađeno sa detetom. Svakodnevno razmišljam da li je možda trebalo više pretražiti taj potez nego deponiju na početku Starobanjskog puta sa suprotne strane iz pravca Banjskog Polja. Jer, tu dole teče potočić, meštani koji žive na tom potezu kažu da postoji i neka cev, neki kanal, koji je napravljen pre 50 godina, pa prosto ne smem ni da zamislim šta su mogli da urade sa telom male Danke – priča Boranin koji je ispričao ono što ga već više od dva i po meseca muči.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

GROMOVI, OLUJE I POPLAVE PRETE SRBIJI Temperatura naglo pada ispod 30, važno upozorenje poznatog meteorologa: “Sklonite se na vreme!”

Narednih dana osveženje, u avgustu temperature oko 35 stepeni. Narednih dana stiže osveženje sa temperaturama …