POJAVIO SE PRVI SNIMAK KOSTE: Dečak doziva mamu i govori ovo (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tiktok pojavio se jedini snimak Koste Kecmanovića kako se obraća majci!

Tragični događaj koji se odigrao 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“, gde je četrnaestogodišnji dečak izvršio masakr ubivši devetoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, ostavio je dubok šok i nevericu u Srbiji. Dečak ubica je, prema informacijama istražitelja, pokazao neverovatnu emotivnu distancu prema svojim žrtvama, odbivši da pogleda fotografije dece i radnika obezbeđenja koje je ubio.

Iako je učestvovao u ovom stravičnom događaju, dečak je istražiteljima rekao da ne zna tačno u koga je sve pucao i da li je nekoga pogodio. Ipak, zanimljivo je da je pre same tragedije pretraživao internet kako bi saznao da li u Srbiji postoji kazna doživotnog zatvora, verovatno kako bi shvatio moguće posledice svog postupka.

Dečak-ubica se predao policiji odmah nakon izvršenja masakra i od tada se nalazi pod nadzorom u psihijatrijskoj ustanovi. Stručnjaci su tokom protekla tri meseca sprovodili ispitivanja kako bi razumeli njegovo psihičko stanje, osobine ličnosti i njegovu uračunljivost. Ova tragična situacija je duboko potresla javnost i postavila mnoga pitanja o uzrocima i posledicama ovakvih događaja, te se čeka dalji razvoj istrage kako bi se razumeli svi aspekti ove tragedije.

Kostina majka Miljana milionerka

Apelacioni sud u Beogradu nedavno je potvrdio odluku Višeg suda kojom se nalaže zabrana otuđenja imovine roditelja Koste Kecmanovića, maloletnog počinitelja stravičnog masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“. Kao rezultat te odluke, imovina Miljane Kecmanović, majke Koste Kecmanovića, koja je utvrđena kao milionerka, bila je obuhvaćena.

Konkretno, sud je naložio da sredstva u vlasništvu Miljane Kecmanović u iznosu od 2,7 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti budu preneta na javnog izvršitelja koji će ih čuvati u depozitu do pravosnažnog okončanja parničnog postupka. Parnički postupak je pokrenut od strane porodica stradalih dece, a cilj je pravosnažno utvrditi odgovornost i eventualne naknade za štetu.

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića, pojavila se juče kasno popodne u zgradi u Narodnog fronta gde su do zločina svi zajedno živeli, javljaju reporteri portala Republika.rs.

Kako javljaju naši novinari, Miljana je tačno u 18.30 otključala vrata zgrade i popela se do stana. Neki minut kasnije, otključala je i vrata stana u Narodnog fronta i ušla u porodični dom Kecmanovića.

Miljana je nosila crnu letnju haljinu i papuče, a u rukama je imala poveći ceger i tašnu.

Kosta Kecmanović doziva svoju majku

Snimak na društvenoj mreži TikTok koji prikazuje dečaka ubice Koste Kecmanovića kako sedi u parku i doziva majku. Kako se vidi na snimku sedi u parkiću i čeka majku Miljanu da dođe po njega i da ga odvede kući.

– Ovo je blam! Jedva čekam da moja mama dođe po mene! – rekao je Kosta na snimku.

@koctakecmanovc kosta 2021#kostakecamanovic #kosta #kostalovers #fanskosta #binikosta💢 #kostaganteng😩🇷🇸 #iloveyoukosta💍❤️ #kangenkosta #serbia #beograd #kostakece #aquadulu ♬ suara asli – koctakecmanvc!

Izvor: republika.rs

Check Also

Vraća se obavezni vojni rok – ali neće svi morati da idu: Teško može da se izbegne, ali postoji čak 7 opcija

Obavezni vojni rok od 90 dana Vest o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka odjeknula je …