Nešto je šuškalo u lamperiji, pa su hteli da ga isteraju: Ono što je izašlo, šokialo je celu Srbiju!

Sumnja se da na ovoj lokaciji ima više od 1.000 zmija. U domu porodice Šimunović kod Boljevca otkriveno je leglo zmija, a ova neprijatnost šokirala je ne samo članove pomenutog domaćinstva, već i sve meštane Boljevca.

Ovih dana sam čuo neko šuškanje po lamperiji. Kada sam izašao napolje pre neki dan, čuo sam odjednom vrisak supruge, koja je u kući na podu videla zmiju.

Opet je nešto šuškalo, i kada sam štapom udario po lamperiji, zmije su odjednom počele da izlaze sa svih strana – priča glava porodice Milan Šimunović, koji u trošnom kućerku živi sa suprugom Vericom , ćerkama Anom (12) i Laurom (6) i sinom Milančetom (14).

Predsednik opštine Boljevac Nebojša Marjanović, obezbedio je privremeni smeštaj za porodicu Šimunović dok se situacija ne reši.

Po otkrivanju legla zmija na lice mesta stigli su i članovi Udruženja građana ‘’Pomoć divljim životinjama’’ iz Niša, koji će u saradnji sa lokalnim Zavodom za zaštitu prirode i Republičkom inspekcijom za zaštitu životne sredine, ispitati ceo prostor i krenuće sa rasčišćavanjem od gmizavaca.

Sumnja se da na ovoj lokaciji ima više od 1.000 zmija.

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …