ŠOKANTNO! ANI ĆURČIĆ DIJAGNOSTIKOVANA NEIZLEČIVA BOLEST: Zdravlje joj je ozbiljno narušeno

Tvrdi njena drugarica.

Drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija ”Zadruga”, Ana Ćurčić je, navodno, po izlasku iz rijalitija prošla detaljne zdravstvene analize, jer se već mesecima unazad oseća loše, piše svet.

– Anin život je poslednjih devet meseci bio jako turbulentan, a ispostavilo se da ima i hormonski disbalans. Lekari sumnjanju u nepravilan rad štitne žlezde, sad u kojoj meri, detaljnije analize će pokazati. Nažalost, to ne može da se izleči, ali može da se drži pod kontrolom. Ana se žalila danima da je sve boli do glave do pede i da joj organizam jednostavno ne prihvata hranu. Njen način života u rijalitiju doprineo je da se oseća slomljeno, da nema snage, a ni volje da ustane iz kreveta. Anu ceo život znam kao ženu punu energije, prava je čigra, ovo nije ona i zato je i sama prepoznala da nešto nije u redu. Naravno nie stigla u ovako kratkom vremenskom periodu sve da ispita, već ide polako jedno po jedno. Verujem da će uz pomoć svih koji je vole biti ponovo ona stara Ana. Sve kreće iz glave, a ona je živela mesecima u paklu. Sada je sa svojom decom i prijateljima i verujem da će se podići psihički, ali i da će se svi zdravstveni problemi rešiti – rekla je Anina drugarica za Svet.

Podsetimo, Ana Ćurčić je u rijaliti ”Zadruga 6” ušla kako bi se obračuna sa svojim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …