JEZIVO! ON je došao do “RIBNIKARA” i ostavio metak na ogradi škole HITNO angažovana policija

Prema informacijama koje prenose mediji, u pitanju je muškarac, koji je kako se sumnja, ostavio ispred škole, plastičan metak.

Osoba koja je ostavila kačket sa metkom ispred Osnovne škole “Vladislav Ribnika” tokom obeležavanja 40 dana od tragedije privedena je na informativni razgovor u policiju, piše “Blic”.

Prema informacijama koje prenose mediji, u pitanju je muškarac, koji je kako se sumnja, ostavio ispred škole, plastičan metak.

Kako su juče preneli mediji, kačket je tu, navodno, dospeo jer ga je zaboravio jedan građanin, a deo je poznatog brenda (plastični metak je prišiven za kačket – prim.aut).

Podsetimo, prva nezapamćena tragedija u Srbiji dogodila se 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu “Vladislav Ribnikar” sa očevim pištoljem. On je upucao čuvara škole Dragana V. i dežurne učenice, a zatim je ušao u kabinet istorije gde je ubio pet vršnjaka, a ranio nastavnicu istorije i još šest đaka. U ovom napadu ubijeno je devet učenika zajedno sa Draganom V., čuvarem škole.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Vraća se obavezni vojni rok – ali neće svi morati da idu: Teško može da se izbegne, ali postoji čak 7 opcija

Obavezni vojni rok od 90 dana Vest o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka odjeknula je …