OVO JE NOVA DEVOJKA ŽIKE JAKŠIĆA: Verovali ili ne ali moguće je, bila je udata za moćnika (FOTO)

Devojka Žike Jakšića iza sebe ima brak sa poznatim fudbalerom

Da ljubav ne zna za godine još jednom je dokazao Žika Jakšić koji je posle razvoda od Dajane Paunović ponovo u vezi sa dvadeset godina mlađom devojkom. Sada znamo i ko je misteriozna brineta koja je ukrala srce producenta i voditelja emisije „Nikad nije kasno“.

Kako HELLO! ekskluzivno saznaje, devojka Žike Jakšića zove se Tijana Mijailović, iz Kraljeva je i bila je u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde sa kojim ima sina.

Na Instagramu se potpisuje kao „The mother of dragon“ (majka zmaja), a osim toga u opisu profila stoji da se bavi ekologijom i menadžmentom, kao i da je članica UNESCO-a.

Žika i Tijana u javnosti su se prvi put pojavili prošle nedelje na jednoj privatnoj zabavi, a Jakšićev prijatelj otkrio je da ga je nova ljubav „dovela u red“.

‒ Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba… Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi… Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke.

Izvor: hellomagazin.rs

Check Also

“To više nije tvoja kuća, vrati se kod mame” Dei Đurđević je majka ove reči poručila u vezi Mladena Mijatovića

Majka zna najbolje. Voditeljka Dea Đurđević godinama je u skladnoj vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, …