Ko je zapravo lepa Natalija? Ima više para od Sandre Meljničenko, udata za sina mega bogataša, a došla iz sirotinje

Ko je zapravo lepa Natalija? Ima više para od Sandre Meljničenko, udata za sina mega bogataša, a došla iz sirotinje

Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Natalija Vodjanova, jedno od najpoznatijih ruskih lica na svetu, supermodel i ambasadorka dobre volje Ujedinjenih nacija, već izvesno vreme ne šeta pistama, a na glamuroznim događajima danas se pojavljuje tek kao ukras.

Lepotica koju su zbog izražajnih plavih očiju nekad zvali “živa lutka” u međuvremenu se posvetila nekim drugim, važnijim stvarima u životu, kao što je majčinstvo. Natalija Vodjanova toliko voli decu, da je rodila petoro.

Njen najstariji sin Lukas Aleksander ima već 23 godine, verovali ili ne. Njega, ćerku Nevu i sina Viktora dobila je u braku sa engleskim aristokratom Džastinom Portmanom, za koga se udala na spekttakularnoj ceremoniji u Sankt Peterburgu, noseći venčanicu Toma Forda. No, bajka je trajala svega desetak godina. Razveli su se 2011, a nedugo nakon toga počela je romansu sa sinom jednog od najbogatijih ljudi današnjice Bernara Arnoa.

Natalija Vodjanova toliko voli decu, da je rodila petoro
Natalija Vodjanova toliko voli decu, da je rodila petorofoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Francuski milijarder je direktor konglomerata LVMH u čijem je vlasništvu i nekoliko luksuznih modnih kuća. Njegov najstariji sin Antoan takođe je uspešan biznismen i u ovoj velikoj porodičnoj kompaniji zadužen je za komunikacije i odnose s javnošću.

Natalija i Antoan sreli su se 2008. godine, na snimanju kampanje za kuću Louis Vuitton. Kada ju je uledao, Arno Junior je izgubio glavu. Drugim rečima, i to njegovim, otpala mu je vilica. A tada je na istom mestu bilo još nekoliko poznatih lepotica – Klaudija Šifer, Stefani Sejmur, Naomi Kembel, Eva Hercigova.

Nisu uplovili u vezu, ali su se često sretali u godinama koje su usledile. Tek kada je 2011. čuo da se lepa manekenka razvela, Antoan je odlučio da je pozove da izađu. Zapravo, nisu izašli u klasičnom smislu. Poslao joj je poruku i dogovorili su se da se nađu u njegovom stanu, kako bi izbegli spekulacije u medijima.

Natalija je kasnije otkrila da je sve to bilo veoma smešno jer su oboje bili jako stidljivi, nije ni pokušao da je poljubi. Ipak, zaljubila se u njega kada su izašli na večeru u jedan restoran u Sen Žermenu.

Sledeći susret bio je slučajan, ali kad sudbina nešto naumi, onda će se to i ostvariti. Oboje su iznajmili kuće na Ibici, za koje se ispostavilo da su udaljene jedna od druge desetak minuta. Kada su shvatili da su se zadesili u isto vreme na istom mestu, Natalija ga je pozvala da svrati. Bili su tu i njena deca, majka, baka i deka… Očigledno se svima svideo.

Natalija je tada još živela u Londonu. Antoan je često leteo iz Pariza do britanske prestonice kako bi je nakratko video, sve dok je jednog dana nije pozvao da živi s njim i predložio da zasnuju porodicu. Kako je rekla, već je imala troje prelepe dece i jasno mu je stavila do znanja da može da dođe samo u paketu s njima. To nije bio problem.

Ubrzo su se svi preselili u Pariz. Prvog sina, Maksima, dobili su 2014, dok je Roman rođen dve godine kasnije. I sa venčanjem su sačekali.

Ceremonija je bila intimna, možda i zato što se odigrala usred pandemije, 2020. godine. Kada su izašli od matičara pod kišom ružinih latica, Natalija je zaustavila dah okupljenima u bajkovitoj haljini sa potpisom ruske kreatorke Ulijane Sergeenko. Model je bio nešto drugačiji od venčanica na kakve smo navikli, uključujući šareni detalj ispod kragne koji je predstavljao suptilni omaž ruskoj tradiciji.

Antoan Arno, Natalija Vodjanova
foto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Poslednjih godina Nataliju (42) češće viđamo na humanitarnim događajima nego na nedeljama mode, jer vodi nekoliko fondacija. Njena sestra Oksana živi sa autizmom, pa je odlučila da pokrene organizaciju za pomoć deci sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama u Rusiji. Suosnivač je digitalne aplikacije za pomoć ljudima u nevolji, a između ostalog portparol je asocijacije za zaštitu tigrova.

Njen tast Bernar Arno je 2021. godine postao najbogatiji čovek na svetu. Šta sve poseduje i gde ima učešće sa svojim kapitalom, teško je i nabrojati. Nisu to samo modni brendovi, već i lanac supermarketa Carrefour, i Netflix u koji je investirao, i Princess Yacht, Tag Heuer, Humbolt, Sephora… LVMH kupio je ili integrisao nekoliko modnih kuća, postavši najveća svetska kompanija za luksuznu robu. Pomenimo tek Louis Vuitton, Christian Dior, Tiffany, Guerlain, Bvlgari, Fendi, Celine, Kenzo, Marc Jacobs, DKNY, Berluti…

Bernar Arno
Bernar Arnofoto: Henri Swzarc / Starface / Profimedia

Antoan Arno je od 2011. do 2023. bio glavni izvršni direktor brenda Berluti, koji se bavi proizvodnjom kožne odeće i galanterije. Ima četvoro braće i sestara, i svi su uključeni u porodični biznis. Inače, kolekcionar je umetničkih dela, a najviše voli savremenu umetnost.

Sa druge strane, Natalija Vodjanova, rođena 1982. u Gorkom u Rusiji, odrastala je u siromašnom kraju i siromašnoj porodici. Tri ćerke otac je napustio kad je slavna manekenka bila baš mala. Kako bi preživele i brinule o Oksani, Natalija, majka i zdrava sestra prodavale su voće i povrće na pijaci. A onda se jednog dana pojavio princ…

Bonus video:

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

"Spavala sam sa dečkom svoje najbolje drugarice" Devojka avanturu krila kao zmija noge, a onda je dobila pitanje koje ju je sledilo

Jedna devojka napisala je anonimnu ispovest kojom je opisala kako je upala u ljubavni trougao …