Dnevni horoskop za utorak 22. oktobar! Rakovi su pod pritiskom, Lavovi lošeg zdravlja

Današnji dan za mnoge pripadnike Zodijaka donosi razna iskušenja i promene na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Ovnovi će danas biti posebno privlačni osobama suprotnog pola. POSAO: Mogući problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

BIK


LJUBAV: Bićete koncentrisani na odnos i partnera, jer ćete biti primorani da rešavate neke probleme. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o ulasku u partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabije.


BLIZANCI


LJUBAV: Danas ćete imati priliku da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Očekujte manji finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.


RAK


LJUBAV: Nabijeni ste nervozom i pod tenzijom ste, što će rušiti harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguć je rad od kuće ili ćete započeti privatan biznis. ZDRAVLJE: Infekcije.


LAV


LJUBAV: Bićete šarmantniji nego inače, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Uspeh za sve koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Shuterstock

 


DEVICA


LJUBAV: Nervoza unosi razdor u vaš ljubavni odnos. Potrudite se da budete manje džangrizavi. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Posetite lekara.


VAGA


LJUBAV: Moguće je romantično putovanje ili ćete planirati izlazak kojim ćete želeti da iznenadite partnera. POSAO: Promene u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite osećanja. Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Mučiće vas loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.


STRELAC


LJUBAV: Ušli ste u vrlo povoljan period za ljubavni život i to posebno važi za one koji su vodolije u podznaku. POSAO: Neće biti bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nestabilno.

Foto: Shutterstock

 


JARAC


LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problemi posebno za one koji su u braku. POSAO: Manja promena u sferi finansija. Impulsivno ćete trošiti. ZDRAVLJE: Solidno.


VODOLIJA


LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika u vašem ljubavnom životu. POSAO: Uspeh kod onih koji se bave proizvodnjom ili negom i lepotom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


RIBE


LJUBAV: Vaša trpeljiva priroda će vam pomoći da pregrmite krizu u sferi odnosa. POSAO: Nemojte špekulisati ili previše rizikovati jer nije dobar dan za to. ZDRAVLJE: Povreda.

 


3 kineska horoskopska znaka očekuje novac do kraja nedelje! Vreme je za jasne ciljeve, bogatstvo stiže

Horoskop

U periodu od 21. do 27. oktobra, određeni kineski horoskopski znakovi će imati izvanredne prilike za privlačenje finansijskog uspeha.

sledeća vest




Informer

Check Also

Radila kao učiteljica, odala se porocima, a sad mlati pare: Godinama bila u vrtologu alkohola i droge, a onda došla na ideju koja je razbesnela komšije

Ko je Eliza Rouz Votson bivša učiteljica koja je postala model sajtova za odrasle, a …