"Извини Милице, испао сам највећи кретен" Терза у очају јер је преварио трудну вереницу, Софија га сасекла пред свима

У емисији “Претрес недеље” водитељ Милан Милошевић дао је реч Јовану Пејићу Пеји, како би прокоментарисао наводе Ене Чолић да је Софија Јанићијевић флертовала са њим.

– Мислим да је Софија била љубоморна што је Терза био са Еном, па је намерно мене умешала у то. Ми смо можда 10 реченицу проговорили. Ја нисам дао овде зазетим девојкама елана да сматрају да их ја мувам – говорио је он.

– Да ли сам ја теби дала знак? – питала је Софија.

– Никад – рекао је Пеја.

– Софија, да ли си икад рекла Пеји да те неко гледа? – питао је Лепи Мића.

– Ја сам поменула једном Кадру, не знам кога сам још… Можда Уроша. Ја сам Терзи увек све рекла. Јоца ме никад није погледао, а ни ја њега. Ја њега гледам као Дачу, као да је мали и није за мене – објашњавала је Софија.

– Нема ништа. Једино што имамо орман један до другог. Ја се увек склоним – рекао је Пеја.

– Ја нисам ништа перфидно прокоментарисала за тебе, мислила сам да смо другарице. Пеја је мени рекао да ти не верујем ништа, да си пикирала њега и да мораш да се опереш од Терзе јер си видела да ти то не одговара кад је имао мање процената од Уроша. Рекао је да си ушла озарена у вешерај и да си му се смешкала. Рекао је да га је пикирала и да се пере – говорила је Ена Чолић.

– Ја сам се нашалио са Еном да знам што ми се Софија насмејала. Почела си да будеш безобразна. Хоћеш са мном да играш ријалити. Ти имаш сукоб са њом, па мене мешаш. Рекла је Ена да се прича по кући, ако сам само ја рекао, како може да се прича? – рекао је Пеја.

– Ја сам рекла то људима, а мени су рекли да знају све. Више људи ми је то рекло и да знају шта се ради – додала је Ена.

– Нико од мене неће да се пере, ја завршавам овај однос. Ја сам највећи кретен што сам те повредио, Милице. Извини. Од мене нико неће да прави мајмуна. Нико од мене неће да се пере, ја стављам тачку овде и ја се овде питам – поручио је Терза.

– Терза дизао си Ену на журци, присан си јако, цела кућа прича за Анели. Да ли је њој то нормално? – питао је Милан Милошевић.

– Ја нисам блиска ни са једним мушкарцем – рекла је Софија.

– Мени је Мрвица сад рекла да јој је причала о бившем дечку. Ена је глупост – поручио је Терза.

– Он је мене сад оставио. Ја видим да овде снаге мене. Он је устао и рекао да сам остављена – наставила је Јанићијевићева.

– Да се Софија понаша уторком као што се ти понашаш, како би реаговао? – упитао је Лука.

– Крај. Она мисли да бих ја са неком био на журци јер ја пијем. Све ми је рекла и свако ко јој се обрати и погледа каже ми. То је било због Мрвице – признао је Терза и почео да се смеје, након чега је свима било јасно да не жели да раскине са Софијом.

– Тражим да ми се извиниш што си ме оставио пре пола сата – поручила је Софија, а он је то и урадио.

Детаљније у наставку овог текста. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

UHAPŠENA ČETVORICA POLICAJACA! U toku akcija "Prljava značka" u Beogradu

U toku je velika akcija policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pod nazivom “Prljava …