Миљана Кулић и Јелена Маринковић завршиле са сукобима – Ратне секире заувек закопане (ВИДЕО)

У току је ‘Подела буџета’ Јелене Маринковић, а она је дала своје искрено мишљење о сваком понаособ, те је привукла велику пажњу због коментарисању Миљане Кулић. 

Подсетимо, да су ове ријалити учеснице имале жестоке сукобе све до сад, али је бивша жена Ивана Маринковића изненада спустила лопту.

– Средњи буџет дајем Миљани Кулић. Миљана је у мојим и Ивановим свађама и сукобим, ти си се одједном окренула према мени. Мислим да смо сад спустиле лопту, тако и треба да остане, ја више нисам Иванова партнерка, ваш однос ме више не занима- рекла је Јелена.

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Што се тиче поделе буџета, тако сам и очекивала. Обзиром какве си буџете коме доделила, ниси испала контрадикторна. Хвала ти на средњем буџету. Ти си била прекретница да Иван виђа Жељка. Пале су тешке увреде прошле године због Ивана, али спустиле смо лопту – рекла је Миљана Кулић.

– Најд изволи мали буџет, прошле недеље си добио велики буџет, сада мали. Мислим да си почео да сплеткариш много, превише си подмукао, лош си – рекла је Јелена.

Jelena Marinković
Јелена Маринковић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Мрвице мали буџет, не знам шта ти значи да ме оговараш са стране, а ниси ме ни упознала – рекла је Јелена.

– Ена мали буџет, ја сам једина која те подржала када те је Пеја понизио, а онда си ти једва дочекала да мене извређаш у некој ситуацији. Никада нисам чула жену да може другој жени да каже ку*во и дро*о. Ти си показала уличарско понашање – прокоментарисала је Јелена.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Nova visokoefikasna solarna ćelija razvijena u Kini

Međunarodni tim, predvođen naučnicima sa Instituta za hemiju Kineske akademije nauka, razvio je novu vrstu …