Nedović kao Đoković! Dirigovao tokom gnusnih uvreda, pa jednom fotkom začepio usta navijačima (VIDEO/FOTO)

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović našao se na udaru navijača Budućnosti tokom utakmice u Podgorici, a dok su ga vređali, on je dirigovao poput Novaka Đokovića i oduševio sve navijače šampiona Srbije.

Nedovića su gnusno vređali navijači Budućnosti u Morači, na meti je bila njegova supruga Mina. Mislili su da će tako da izbace iz takta najboljeg pojedinca Crvene zvezde, a samo su ga dodatno motivisali, pa je sa 24 poena vodio ekipu do trijumfa.

Prvo je bek Zvezde bio hladnokrvan, a onda je gestikulirao dirigovanje dok su mu “varvari” pogrdno skandirali supruzi Mini. Reagovao je poput najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, koji je često na udaru navijača, a prošle sezone  na meču Dejvis kupa mu je prekipelo, pa, dok su mu zviždali on je dirigovao. Njegov potez ekpresno je postao hit. Poput našeg teniskog asa, ni Nedović nije želeo da spusti glavu pred bezobraznim navijačima Budućnosti. Podgoričani su mu u Morači vređali porodicu, a onda je usledio njegov odgovor. 

Dirigovao je i na parketu i vidio ekipu do pobede!

 

Posle utakmice na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa porodicom, suprugom i ćerkicom, pa i na taj način poručio da mu ne mogu ništa. One su njegova snaga.

 


Ko se zadnji smeje... Oglasila se Nemanjina Mina nakon uvreda "varvara"!

Košarka

Supruga Nemanje Nedovića, Mina Milutinović pomno je pratila utakmicu Crvene zvezde i Budućnosti, pa je odlučila i da se oglasi povodom uvreda navijača domaćih.

sledeća vest




Informer

Check Also

"NEMAM BROJ OD UNUKA! DOŠAO JE 5 PUTA DA ME VIDI!" Deda masovnog ubice svedočio u sudu, a ujna Uroša Blažića navela da je OVO pročitala o njemu u novinama

U Specijalnom sudu u Beogradu održan je još jedan glavni pretres okrivljenom Urošu Blažiću (21) koji …