“HOĆU BAŠTU I KOZE” Zorica Marković GRADI KUĆU, ekipa “Scene” na licu mesta: “Za ove pare može i stan u Beogradu na vodi”


Zabava

Zorica Marković gradi kuću: “Hoću baštu i koze”, ekipa emisije Scena na Blic TV na licu mesta

Folk pevačica Zorica Marković gradi kuću u okolini Beograda, a kako bismo se uverili kako sami radovi napreduju zaputili smo se na lice mesta i zatekli majstore i koji rade punom parom.

Zorica MarkovićFoto: Ringier

Zorica Marković

Na gradilištu ekipu emisije “Scena” dočekala je domaćica, Zorica, pa nam otkrila zašto je poželela da napravi novi dom.

Blic preporučuje

Zorica Marković zida kuću

Foto: Ringier

Zorica Marković zida kuću

– Našla sam ovaj plac jer kod mene u Jajincima se nenormalno gradi i postala je nenormalna gužva pa da ako nađem neki mir i napravim kućicu. Tu sam sa drugarima i majstorima, biće brzo gotovo. Sve je otišlo bestraga, cene i dnevnice divljaju… Puno košta… A majstori, teško ih je naći, ali puno rade i rad treba da se plati – tvrdi pevačica, pa otkriva i kakvi su joj planovi što se tiče imanja:

– Kad ustanem ujutru i popijem kafu, da gledam u prirodu. Da imam bašticu i cveće, a možda kupim i malo koza i ovaca pošto su mi dosadile ove na dve noge.

Kaže nam Zorica da bi za novac koji je iskeširala za kuću mogla da kupi i stan u Beogradu na vodi.

– Da, mogla bih. Tamo su nenormalne cene, mada ne bih da pitam koleginicu… Kad god me neko pita za taj Beograd na vodi mene na Miljkovićku asocira, mislim neka, srećan joj rad. Ali mogla bih da kupim neki manji stan – objasnila je i otkrila nam svoju životnu filozofiju, zašto ne žuri:

– Matematiku na brzinu ne mogu, a se*s tek.

Zorica Marković zida kuću

Foto: Ringier

Zorica Marković zida kuću

Ekipi emisije “Scena” ova pevačica otkrila je da nije štediša, kao i zašto nikada neće odustati od rada, a sve to vas čeka večeras u 23.05. Pored toga tu su i brojne zvezde koje smo tokom vikenda snimili na aerodromu, baš kao i emotivan intervju sa pevačicom Milicom Pavlović. I to nije sve. Gledamo se.


Blic

Check Also

Bivši predsednik Perua Alehandro Toledo osuđen na 20 godina zatvora zbog primanja mita

Vesti Svet Bivši predsednik Perua Alehandro Toledo osuđen na 20 godina zatvora zbog primanja mita …