POMIRILI SE MAJA MARINKOVIĆ I FILIP CAR Svi detalji ljubavne romanse koju su krili od svih! Isplivale slike iz kreveta, sve pršti od emocija


Zabava

Pomirili se Maja Marinković i Filip Car: Svi detalji ljubavne romanse koju su krili od svih

Starleta Maja Marinković i bivši rijaliti učesnik Filip Car ponovo su zajedno!

.Foto: Instagram/filip_car_capo_ck / Drustvene mreze

.

Naime, njih dvoje su obnovili kontakt po završetku rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”, u trenucima kada je Filip raščistio odnos sa Aleksandrom Nikolić sa kojom je dobio ćerku.

Blic preporučuje

Maja

Foto: Milan Ilić / Ringier

Maja

Oni su se tajno sastajali na hrvatskom primorju, a svoju vezu su vešto krili od svih i svaki put su demantovali navode da su se pomirili.

Njih dvoje trenutno uživaju u ljubavi, ona ide kod njega kući u Hrvatsku, a kada nisu zajedno vezu održavaju na daljinu i svakodnevno se čuju putem video-poziva.

Maja, Filip

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Maja, Filip

Portal “Pink.rs” došao je u posed fotografija na kojim vidimo Filipa i Maju kako se maze u krevetu i uživaju u svakom trenutku.

Maja priznaje: “Moje veze su toksične”

Maja je, podsetimo, priznala da više ne pati, ali i da je uvek imala velika očekivanja od svojih partnera.

Moje veze su bile jako toksične i ne treba niko na mene da se ugleda. Sada sam slobodna, sa Stanislavom sam se razišla civilizovano. U početku sam patila, sada više ne. Sagledala sam i shvatila da to nema perspektivu i da je ovako najbolje. Lažemo sami sebe. Za mene je bitan odnos, poštovanje, kao se on ophodi prema meni. Ja sam imala mnogo veća očekivanja, mnogo sam se više dala – poručila je Marinkovićeva nedavno.

(Pink.rs)

VIDEO:Maja Marinković izjava


Blic

Check Also

Народно позориште завијено у црно: ПРЕМИНУО познати глумац, његов одлазак непроцењив губитак

Познати глумац Народног позоришта “Тоша Јовановић” из Зрењанина, Андрија Поша, преминуо је јуче у 61. …