CRNOGORAC SE OGLASIO NAKON HAOSA KOJI JE NAPRAVIO U BEOGRADU “Čovek je došao da mi napiše kaznu”, Jodžir tvrdi da je interventna zbog OVOGA došla


Zabava

Crnogorac Jodžir se oglasio nakon haosa koji je napravio u Beogradu, tvrdi da je interventna zbog ovog došla

Crnogorac Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, imao je problem sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja.

JodžirFoto: instagram/jodziir / screenshot

Jodžir

Pripadnici sedme sile su stupili u kontakt sa influenserom, kako bi otkrio šta se zapravo desilo.

Blic preporučuje

Jodžir

Foto: instagram/jodziir / screenshot

Jodžir

– Samo sam čekao momenat da me neko pozove. Ja sam to i kačio na svoj stori. Sedeo sam i pio kafu i došao je čovek da napiše kaznu. Najnormalnije sam prišao i pričao s njim – tvrdi Jodžir.

– Video sam da su tu bili novinari koji su to slikali i pitali se što mi ne piše kaznu. Nebitno. Najlepše sam se ispričao i ismejao i snimao sam to, tako da od toga nema ništa – dodao je on povodom snimka sa lica mesta.

Interventna se pojavila jer su me prepoznali. Sasvim slučajno su me videli i stali da se pozdrave jer me vole – rekao je Jovan potom za “Kurir”.

Otkrio koliko mesečno zarađuje

Jodžir je nedavno otkrio koliko mesečno zarađuje od reklamiranja na društvenim mrežama.

– Mogu da zaradim između 15 i 18, najviše što sam uzeo je 18 hiljada evra. To sam uzeo jedan mesec, ali tu 10, 12, 15… Ispod 10 ne idem, jer imam nekih 7,8 fiksnih i to je 10. I pritom, izvini nisam najskuplji u Crnoj Gori, nego ih ima jedno pet skupljih od mene, a ne mogu da mi prismrde – rekao je tad za “Hajp”.

Momenat sa Novakom ga proslavio

Jodžir je, inače, postao popularan jer je jednom prilikom teniseru Novaku Đokoviću ispričao vic koji ga je nasmejao i postao viralan.

Napravio je cirkus kada se pre izvesnog vremena rastajao sa uplakanom porodicom, pa su mnogi pomislili da ulazi u neki od rijalitija, ali on je to malo potom demantovao.


Blic

Check Also

Velike promene za penzionere: Sindikat traži da država poveća prosečne penzije, ali to nije sve

Zbog opšteg položaja penzionera u Srbiji iz Udruženja sindikata penzionera najavili su formulisanje nekoliko predloga …