Neviđena bahatost! Kamiondžija “pokosio” rampu na pružnom prelazu – snimak je razbesneo vozače

Putnici su usnimili bahatog vozača kamiona u Rakovici kako prelazi preko pružnog prelaza dok je rampa na istom spuštena!

Kako ga to nije sprečilo, nervozni kamiondžija je prešao “preko rampe” koju je i slomio.

Saobraćajni incident se dogodio u naselju Kijevo, a na samom snimku se vidi i prolaznik koji priča sa vozačem, a zatim kupi delove rampe po putu.

Nedolično ponašanje ovog vozača naišlo je na osudu korisnika društvene mreže “Instagram” gde je snimak prvobitno i objavljen.

Kamiondžiji oduzeti dozvolu doživotno, a pomagača u prikrivanju ovog teškog prekršaja debelo kazniti!! Ovo prevazilazi zdrav razum – glasi jedan od komentara ispod.


Uniforme vraćene u školske klupe! Osnovci iz okoline Čačka na nastavu dolaze jednaki: Sami su birali model i oduševljeni su

Društvo

Osnovna škola “Stepa Stepanović” u Gornjoj Gorevnici kod Čačka, jedna je od najstarijih kuća znanja u ovom kraju. Čuvena je po brojnim velikanima koji su prva znanja stekli upravo u njoj, ali od sada će biti čuvena i po sadašnjim učenicima koji će biti upisani u istoriju kao jedni od retkih koji su vratili uniforme u školske klupe.

sledeća vest




Informer

Check Also

Kako sakriti „lajkove" na Instagramu od svojih pratilaca i zašto ljudi to masovno rade

Studije su pokazale da dobijanje „lajkova“ na platformama društvenih medija oslobađa dopamin u našem mozgu …